Wow! Η Blake Lively παραδίδει μαθήματα αποπλάνησης. Δείτε πώς αποκαλεί τον Ryan

Ερμιόνη Σαρρή
Wow! Η Blake Lively παραδίδει μαθήματα αποπλάνησης. Δείτε πώς αποκαλεί τον Ryan

Μία φωτογραφία... χίλιες λέξεις!

Όταν έχεις χιούμορ δε σε νοιάζει πραγματικά αν είσαι σταρ ή όχι. Και αν το χαρακτηριστικό σου αυτό συνδυάζεται με τον απόλυτο έρωτα, τότε η επιτυχία είναι σίγουρη. Μπορείς να κάνεις τους πάντες να γελάσουν και φυσικά να καταλάβουν, πως οι πεταλούδες στο στομάχι σου πετάνε ασταμάτητα.

Η Blake Lively έχουμε πει αρκετές φορές ότι είναι μία από τις πιο ακομπλεξάριστες σταρ της showbiz. Θα κάνει τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και ύστερα θα φορέσει μία φόρμα και θα παλέψει με τις τανάλιες και τα κατσαβίδια. Αυτή τη φορά όμως, ασχολήθηκε με τα social media και έκανε τους κοιλιακούς μας (που λέει ο λόγος) να πονέσουν από το γέλιο. Ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία που αφορούσε το σύζυγό της, Ryan Reynolds και καταλάβαμε ότι μέσα σε αυτό το σπίτι πρέπει να περνάνε πολύ ωραία.

11124752 886417501399852 1327165062 n 5bfe5

«Οι έρευνες έχουν δείξει ότι αν φοβάσαι τις αράχνες, το πιο πιθανόν είναι να βρεις μία στην κρεβατοκάμαρά σου.Εγώ φοβάμαι τον...Ryan Reynolds». Τι θέλει άραγε να πει ο ποιητής; Να πάει το μυαλό μας σε κάποιες κρυφές δεξιότητες του ηθοποιού; Σίγουρα πάντως τη δική του αυτοπεποίθηση την ανέβασε στα... ύψη. Έχει πέσει στον ιστό του και δείχνει να το... απολαμβάνει.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι ακόμα παιδιά! Η Mila Kunis & ο Ashton Kutcher σε στιγμές απόλυτης ευτυχίας

Δείτε την Penelope Cruz με... ολόσωμη δερμάτινη φόρμα & αναφωνήστε άφοβα «OMG»!