Το ξεκατίνιασμα της ημέρας: Ποια star κατηγορείται ότι είναι τσιγκούνα και ναρκομανής;

Γωγώ Φούντα
Το ξεκατίνιασμα της ημέρας: Ποια star κατηγορείται ότι είναι τσιγκούνα και ναρκομανής;

Ας είναι καλά αυτοί οι celebrities που μας κάνουν και γελάμε

Η παρακάτω είδηση είναι δυστυχώς αληθινή. Ομολογούμε ότι μας έκανε να γελάσουμε, αλλά παράλληλα μας απογοήτευσε κιόλας, όχι γιατί τραβάμε κανένα ιδιαίτερο ζόρι με τη συγκεκριμένη star, αλλά γιατί τέτοια δημόσια ξεκατινιάσματα είναι τραγικά ακόμα και για τους πιο... σκληροπυρηνικούς.

jhdheg e3205

Η Demi Lovato λοιπόν, είναι μία νεαρή star, η οποία δεν έχει κρύψει ποτέ της το πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν με τα ναρκωτικά. Παρόλα αυτά, ισχυρίζεται πλέον ότι είναι καθαρή, καθώς η κλινική αποτοξίνωσης στην οποία νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, τη βοήθησε να ξεπεράσει τα προβλήματά της.

Δυστυχώς όμως, η διάσημη τραγουδίστρια, φαίνεται να μην έχει γλιτώσει ακόμα από τα... ευτράπελα της ζωής αυτής, μιας και με αφορμή ένα τατουάζ άκουσε τα σχολιανά της. Τι συνέβη; Η Demi ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, δείχνοντας το νέο της τατουάζ, το οποίο κάλυψε το παλιό σχέδιο, και ευχαριστώντας τον άνθρωπο που της το «χτύπησε».

1412828520507 Image galleryImage Demi Lovato arrives at th 61f18

Ωστόσο, φαίνεται πως υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο και συγκεκριμένα, χωρίς το δημιουργό του προηγούμενου τατουάζ, η οποία στην προκειμένη είναι γυναίκα ονόματι Ashley, και η οποία έγινε πυρ και μανία με το post της τραγουδίστριας γράφοντας από κάτω: «Τέλειο το post σου Demi Lovato. Ευχαριστώ που κάλυψες το tattoo το οποίο έκανα για σένα εντελώς δωρεάν, και το οποίο ζητούσες εσύ επίμονα. Να μην αναφέρω και το ότι δεν προσφέρθηκες καν να μου δώσεις κάποια χρήματα στην αρχή, ούτε και το ότι βρώμισες την τουαλέτα μας όταν την επισκέφτηκες. Πόσο κρίμα που μερικοί άνθρωποι σε θαυμάζουν. Τα τατουάζ σου είναι χαζά, όπως θα παραμείνεις κι εσύ».

demi-lovato-roc-nation-grammy-2015-brunch-in-beverly-hills-06 140b4

Όπως ήταν αναμενόμενο, εκπρόσωπος της Lovato, διέψευσε τα πάντα και ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα απλως εκνευρίστηκε που η star «απέρριψε την τέχνη της». Ωστόσο, ήρθε ακόμα μία απάντηση, ακόμα πιο... καυστική: «Είναι πολύ ωραίο να λες στον κόσμο να μην κάνει ναρκωτικά, αλλά δυστυχώς συμπεριφέρεσαι συνέχεια σαν να είσαι υπό την επήρεια. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχες το θράσσος να ποστάρεις το νέο σoυ tattoo, όταν δεν πλήρωσες τίποτα για το δικό μου. Kαι δε θα σταματήσω να το λέω δημόσια μέχρι να λάβω μία συγνώμη. Ωρίμασε επιτέλους Demi Lovato», oλοκλήρωσε το κατηγορώ.

Τα σχόλια δικά σας! Εμείς μείναμε άφωνοι...

Διαβάστε ακόμη:

Δυσάρεστα νέα: Ένας από τους αγαπημένους μας showman έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις! Η Δούκισσα Νομικού βγάζει selfie μετά τo γυμναστήριο!

Απίστευτη αλλαγή: Το νέο look του συντρόφου της Sienna Miller είναι αρκετά... τρομακτικό