Μετά τον τηλεοπτικό του «θάνατο» ήρθε και νέο χτύπημα για τον Patrick Dempsey

Μετά τον τηλεοπτικό του «θάνατο» ήρθε και νέο χτύπημα για τον Patrick Dempsey

Δε διανύει και την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής του ο σέξι πρωταγωνιστής

Patrick-Dempseys-yard-467 694c3

Πολλές, συναρπαστικές και όχι ιδιαίτερα ευχάριστες εξελίξεις συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη ζωή του αγαπημένου μας τηλεοπτικού γιατρού McDreamy. Αφού οι εκατομμύρια αμερικανοί τηλεθεατές σοκαρίστηκαν με τον ξαφνικό θάνατό του και την αποχώρησή του από το επιτυχημένο, Grey's Anatomy ακόμη ένα νέο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, που αφορά τον πρωταγωνιστή Patrick Dempsey. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μετά το επίσης αναπάντεχο διαζύγιό του με την εδώ και 15 χρόνια σύζυγό του, Jilian Dempsey o ηθοποιός αναγκάζεται να πωλήσει την έπαυλή του στο Malibu προφανώς για να βολευτεί σε κάποιο εργένικο διαμέρισμα.

Το σπίτι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, έχει θέα στον ωκεανό ενώ στον κήπο υπάρχει τοίχος αναρρίχησης και φούρνος για πίτσες για τις βραδιές με φίλους. Η έπαυλη είχε ανακαινιστεί από το ζευγάρι πριν λίγα χρόνια για να είναι πιο φιλική για τα τρία τους παιδιά.
Η αυλή της έπαυλης του Patrick Dempsey στο Malibu που έβαλε πωλητήριο.


Ακόμη, ο ηθοποιός με τη γυναίκα του είχαν δημιουργήσει στην πίσω αυλή και έναν μικρό ζωολογικό κήπο για τα παιδιά τους... Στο οίκημα φιλοξενούνταν κοτόπουλα, μικρά γαϊδουράκια, κουνελάκια, γίδες, γουρουνάκια και τρία σκυλιά!

Patrick-Dempseys-kitchen-467 05e05
patrick dempsey e5d0f

Η ευρύχωρη κουζίνα της έπαυλης με θέα τον κήπο.


Στο διαζύγιο που κατέθεσε η σύζυγος και πρώην hair stylist ζητά διατροφή και από κοινού κηδεμονία για τα παιδιά τους ενώ δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.


Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τον ηθοποιό καθώς ο θάνατος του ΜcDreamy ήταν κάτι που δεν περίμεναν οι θαυμαστές της σειράς και πιθανότατα ούτε και ο ίδιος. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, ο Patrick το τελευταίο διάστημα είχε συμπεριφορά ντίβας στο πλατό γεγονός που έφερε τη σύγκρουση με την δημιουργό της σειράς, Shonda Rhimes. Kαι όπως θα ξέρετε η Rhimes δεν ανέχεται σνομπ ταλέντα στις σειρές της καθώς έχει ήδη απολύσει την Katherine Heighl και τον Isaiah Washington για ανάλογες - παράλογες συμπεριφορές στο σετ!

Όχι, βέβαια πως ο σέξι πρωταγωνιστής θα δυσκολευτεί να βρει την επόμενη επαγγελματική του στέγη.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η νέα πριγκίπισσα του Buckingham:Δείτε τα highlights της χτεσινής ημέρας (vid)