Έχουμε το γυμνό ντοκουμέντο: Δείτε τη φωτό που η Kendall Jenner αναγκάστηκε να διαγράψει!

Έχουμε το γυμνό ντοκουμέντο: Δείτε τη φωτό που η Kendall Jenner αναγκάστηκε να διαγράψει!

Πάνω που ελπίζαμε πως δε θα ακολουθούσε τα βήματα των αδελφών της...

Η οικογένεια Kardashian δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει καταφέρει να γίνει ζάμπλουτη, βγάζοντας απλώς τα άπλυτά της στη φόρα. Το reality της «σκίζει» και τα έσοδά της αυξάνονται με απίστευτους ρυθμούς. Για να καταφέρει, λοιπόν, να παραμείνει στην κορυφή, φροντίζει διαρκώς να προκαλεί με κάθε πιθανό τρόπο. Η Kim, η Kourtney, η Khloe και η Kylie έχουν ήδη ξεφύγει... Μία μόνο εκ της οικογενείας φαίνεται να «πατά καλά στα πόδια της». Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η Kendall Jenner.

kendall-jenner-close-up 97c24


Το 19χρονο μοντέλο φροντίζει να μας απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά της βήματα. Η αλήθεια είναι πως σπανίως... λοξοδρομεί. Το περασμένο Σάββατο όμως, η Kendall ξέφυγε. Τι έκανε; Δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram ολόγυμνη φωτογραφία της κατά την οποία χαλάρωνε σε μια πισίνα. Λίγες ώρες αργότερα όμως το μετάνιωσε και διέγραψε το συγκεκριμένο post!

kendall-jenner-appeared-to-be-naked eaaab


«Έβαλε» μυαλό ή την επέπληξε το πρακτορείο στο οποίο ανήκει; Κακά τα ψέματα, έχει κοπιάσει πολύ για να καταφέρει να ξεχωρίσει από την kardasho-μάζα, μη μας τα χαλάσει τώρα!

Διαβάστε ακόμα

Ποια Ιrina; Αυτό είναι το sexy μοντέλο που έχει «κλέψει» την καρδιά του Cristiano Ronaldo!

Είναι αυτό κορμί για έγκυο γυναίκα; Η star που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων