Συγκλονιστικό! Η σταρ μιλάει για τη γέννα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή της

Ερμιόνη Σαρρή
Συγκλονιστικό! Η σταρ μιλάει για τη γέννα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή της

Μία στιγμή, χίλιες σκέψεις...

Τα πάντα στο χώρο της showbiz είναι λαμπερά. Όταν όμως οι πόρτες κλείνουν, η κάθε οικογένεια πρέπει να αντιμετωπίσει τα δικά της προβλήματα. Κάποια ίσως τα μοιραστούν με τους θαυμαστές τους, κάποια άλλα ίσως και όχι. Είναι στιγμές και γεγονότα που πονάνε, μνήμες που θέλουν να τις σβήσουν εντελώς από το μυαλό τους και να κοιτάξουν το... μέλλον.

Η παρουσιάστρια της Formula 1 Natalie Pinkham εδώ και 4 μήνες κρατάει στην αγκαλιά της τον άντρα της ζωής της. Ο μικρός Wilf συμπλήρωσε το μεγάλο έρωτά της με τον Owain Walbyoff και αυτοί δε σταματούν να τον καμαρώνουν. Η γέννηση όμως του μικρού ήταν αρκετά δύσκολη και με ανάμεικτα συναισθήματα. Η χαρά της νέας ζωής σε συνδυασμό με τον εφιάλτη μερικών ημερών.

nataie-pinkham--a f0137

Η Natalie, λοιπόν, αποκάλυψε στο περιοδικό Hello!, ότι 6 ημέρες μετά την αναμενόμενη ημερομηνία της γέννας της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για καισαρική τομή. Μετά τον τοκετό όμως, η παρουσιάστρια εμφάνισε προεκλαμψία, κάτι που ήταν πολύ σοβαρό για την υγεία της. Μία τέτοια επιπλοκή μπορεί να αποβεί και μοιραία για τη ζωή μίας γυναίκας και η ίδια χρειάστηκε να παραμείνει 10 ημέρες στο νοσοκομείο για να επανέλθει στη φυσιολογική της κατάσταση. Βλέπετε, η ουροδόχος κύστη της είχε φτάσει να είναι 4 φορές μεγαλύτερη από το κανονικό της μέγεθος.

Η ταλαιπωρία της έληξε και η ίδια πια δε σταματά λεπτό να αγκαλιάζει το μικρό της διαμαντάκι.

Διαβάστε ακόμη:

Ακούμε και κάτι λογικό! Η δήλωση της σταρ για την εγκυμοσύνη της που θα σας ανακουφίσει

Όχι δεν είναι αστείο! Η πιο συλλεκτική φωτογραφία της Victoria Beckham είναι γεγονός