O celebrity γάμος που θα προκαλέσει πανικό και… οργή!

O celebrity γάμος που θα προκαλέσει πανικό και… οργή!

Και μάλιστα οι αντιδράσεις αυτές θα είναι δικαιολογημένες

Ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα! Εμείς εδώ στο Queen χαιρόμαστε πάρα πολύ όταν πληροφορούμαστε ευχάριστα νέα. Μας αρέσει βρε αδερφέ να βλέπουμε ερωτευμένα celebrity ζευγάρια να αποφασίζουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου! Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση, δυστυχώς, δεν πετάξαμε και τη σκούφια μας. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε γιατί.

Διαβάσαμε, λοιπόν, στο naughtygossip πως η Jennifer Lopez και ο Casper Smart επρόκειτο σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και ναι, το ομολογούμε, πάθαμε ένα μίνι εγκεφαλικό, καθώς ο φίλτατος Casper είχε κερατώσει την αγαπημένη μας star και μάλιστα με... τρανσέξουαλ! Αφού, λοιπόν, πέρασαν ένα διάστημα μόνοι, τελικά επέστρεψαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Η JLo έκανε την καρδιά της πέτρα και τον δέχτηκε πίσω με ανοιχτές αγκάλες.

1339340013 jennifer-lopez-casper-smart 1 2dcea


Ο χρόνος λένε είναι ο καλύτερος γιατρός και μάλλον ο σοφός λαός έχει απόλυτο δίκιο. Σα να μη συνέβη ποτέ τίποτα, σα να μη μεσολάβησε καμιά απιστία, το διάσημο ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιεύματα ο Casper και η Jennifer είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Κάνουν τα πάντα μαζί και πια δεν κρύβουν την επανασύνδεσή τους. Είναι πολύ πιθανό να κάνουν σύντομα την έκπληξη!

jennifer-lopez-600 9b67d

Για να δούμε τι θα δούμε... Εν αναμονή των εξελίξεων!

Διαβάστε ακόμα

Συμπεριφορά που... προβληματίζει: Ποιος θα μας πει επιτέλους τι έχει πάθει η Beyoncé;

Ιδού οι πρώτες φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτος του πιο sexy ζευγαριού στο Hollywood