Αυτή είναι ανατροπή! Ο Bradley Cooper βρήκε ξανά τον έρωτα σε φρεσκοχωρισμένη καλλονή

Αυτή είναι ανατροπή! Ο Bradley Cooper βρήκε ξανά τον έρωτα σε φρεσκοχωρισμένη καλλονή

Το νέο φημολογούμενο ζευγάρι εθεάθη να φιλιέται σε σκοτείνη γωνία ενός after party του Met Gala

2853DB0E00000578-0-image-a-53 1430877156801 b50b7
284FFC9D00000578-0-image-m-44 1430876840297 53792

Tο φετινό Met Gala δεν ήταν μόνο το κόκκινο χαλί και οι stars με τις εξωπραγματικές εμφανίσεις... Ήταν τα όσα συνέβησαν στα γεμάτα αλκοόλ after party και το νέο ανατρεπτικό ειδύλλιο που προέκυψε κατά τα ξημερώματα της επόμενης μέρας...
Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι προφάτως χωρισμένοι Bradley Cooper και Irina Shayk αποφάσισαν να πνίξουν τον πόνο τους στην αγκαλιά του άλλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 40χρονος πρωταγωνιστής και το διάσημο μοντέλο από τη Ρωσία συναντήθηκαν στο πάρτι της Rihanna, διασκέδασαν μαζί και στο τέλος της βραδιάς βρέθηκαν να φιλιούνται σε μια σκοτεινή γωνία στις 3 – 4 το πρωί. Κατάφεραν, όμως, να μην απαθανατιστούν από τον φακό των παπαράτσι και έτσι δεν υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Ο πρωταγωνιστής έφυγε από το Met Gala με τη Jennifer Lopez, αλλά τελικά η τυχερή της βραδιάς ήταν η Irina!

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το φημολογούμενο ζευγάρι παρευρίσκεται στην ίδια εκδήλωση αυτόν τον μήνα. Είχαν παραστεί σε παράσταση του Broadway, αλλά και σε δεξίωση του Λευκού Οίκου πριν μόλις μερικές εβδομάδες.

Η Irina χώρισε αναπάντεχα πριν δύο μήνες από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo με τον οποίο διατηρούσε σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια ενώ και ο Cooper μετά από δύο χρόνια σχέσης με το μοντέλο Suki Waterhouse δηλώνει και πάλι ελεύθερος. Αυτό το ειδύλλιο πάντως δεν το περιμέναμε!

Η εντυπωσιακή Irina Shayk στο κόκκινο χαλί του φετινού Met Gala στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους το είπε: Η Charlize Theron δήλωσε αυτό που όλοι περιμέναμε!