Αυτή είναι επανασύνδεση! Ύστερα από ένα χρόνο χωρισμού είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Αυτή είναι επανασύνδεση! Ύστερα από ένα χρόνο χωρισμού είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Στην περίπτωσή τους, ο χρόνος δεν ήταν ο καλύτερος γιατρός! 

Οι μεγάλες οι αγάπες όπως φαίνεται δεν χάνονται τελικά, και ούτε ο χρόνος μπορεί να τις διαγράψει. Τουλάχιστον αυτό μας αποδεικνύει περίτρανα το εν λόγω ζευγάρι, που ύστερα από έναν χρόνο που παρέμειναν χώρια, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους απαθανατίζει και πάλι... χεράκι χεράκι! Ο λόγος για την Dakota Johnson και τον Matthew Hitt που απαθανατίστηκαν να περπατούν ανέμελοι και χωρίς να σκέφτονται τα φλας των φωτογράφων, στους δρόμους της Νέας Υόρκης, για ακόμα μια φορά μέσα στο τελευταίο χρονικό διάστημα.

Dakota-Johnson 1 52d13
image 5bc83


Οι δυο τους φαίνονταν απόλυτα ευτυχισμένοι και χαλαροί, και σίγουρα, παρά το γεγονός πως δεν είναι και τυπικά επιβεβαιωμένο, δεν μας αφήνουν πια κανένα περιθώριο να πιστέψουμε πως παραμένουν απλά δύο καλοί φίλοι. Άλλωστε, ο χωρισμός τους, ύστερα από αρκετούς μήνες σχέσης, έγινε σε αρκετά φιλειρηνικούς τόνους, μιας και ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις ανειλημμένες υποχρεώσεις της ηθοποιού, για τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «50 Shades of Grey».

Dakota-Johnson 2 c652a
image 1 0986a


Και ενώ την είχαμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα να... παίρνει τους δρόμους μόνη της, με το σκύλο της και ένα καφέ στο χέρι, η 25χρονη ηθοποιός φαίνεται ότι ύστερα από αυτή την περίοδο... εσωτερικής αναζήτησης, κατάλαβε πως ένας είναι αυτός που μπορεί να της δώσει αγάπη και στοργή, και δεν είναι άλλος από τον διάσημο τραγουδιστή. Πάντως είναι αρκετά ταιριαστοί, ελπίζουμε αυτή τη δεύτερη φορά να κρατήσει περισσότερο, μιας και φαίνονται πραγματικά λαμπεροί από ευτυχία!

Διαβάστε ακόμη:

So sweet! Το δώρο έκπληξη της Βίκυς Καγιά στον Ηλία Κρασσά για τα γενέθλιά του!

Mήπως η Natalie Portman είναι λίγο... περίεργη; Η δήλωση που προκάλεσε