Ερωτικό τρίγωνο στο Hollywood; O διάσημος γόης που «δουλεύει ψιλό γαζί» δύο σέξι stars!

Ερωτικό τρίγωνο στο Hollywood; O διάσημος γόης που «δουλεύει ψιλό γαζί» δύο σέξι stars!

Και δεν του το 'χαμε...

Πραγματικά δεν τους προλαβαίνουμε τους διάσημους εκεί στο μακρινό Hollywood. Οι περισσότεροι από αυτούς αλλάζουν συντρόφους σαν τα... πουκάμισα. Καμιά σταθερότητα πια; Πολλοί οι πειρασμοί θα μας πείτε, πώς να αγιάσουν οι άνθρωποι!

Πάνω που χαρήκαμε, λοιπόν, με την είδηση πως ο Jake Gyllenhaal είναι ζευγάρι με την αγαπημένη μας ηθοποιό Rachel McAdams, εκείνος βάλθηκε να μας το χαλάσει. Οι paparazzi τους τελευταίους μήνες είχαν συλλάβει ουκ ολίγες φορές τους δύο stars σε τρυφερά ραντεβού. Οι πρόσφατες φωτογραφίες τους μάλιστα επιβεβαίωναν πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ο Jake και η Rachel, πριν μόλις ένα μήνα, γευμάτιζαν σε πολυτελές εστιατόριο και έδειχναν σούπερ ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου.

bc224afa8a36c48c9e946558acf24a47 L 189f5

O Jake και η Rachel πριν περίπου ένα μήνα, γευμάτιζαν παρέα


Λίγες εβδομάδες μετά, ο Gyllenhaal πιάστηκε στα πράσα με άλλη! Ναι, καλά διαβάσατε. Οι μετοχές του διάσημου ηθοποιού φαίνεται πως έχουν ανέβει για τα καλά κι εκείνος φυσικά το εκμεταλλεύεται εις το έπακρον. Ποια είναι, σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, η νέα σύντροφός του;


Ο διάσημος ηθοποιός πιάστηκε επ' αυτοφώρω ενώ έδινε καυτά φιλιά με την Ruth Wilson, το περασμένο σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη! Οι δύο συμπρωταγωνιστές γυμνάστηκαν παρέα σε γνωστό fitness club του Μεγάλου Μήλου και λίγο πριν εγκαταλείψουν το γυμναστήριο –ξεχωριστά- είπαν να δώσουν τα... φιλάκια τους, έτσι για το αντίο βρε αδερφέ!

461508256 104373133 2b442

ο Jake με τη νέα (;) του σύντροφο Ruth Wilson


Τι πραγματικά συμβαίνει κανείς δεν ξέρει. Έχουμε νέο ερωτικό τρίγωνο στο Hollywood; Ο Jake έχει γίνει μπερμπάντης ή πολύ απλά το ειδύλλιο με την Rachel δεν υπήρχε ποτέ; Ο χρόνος θα δείξει. Προς το παρόν ο Gyllenhaal δηλώνει single!

Διαβάστε ακόμα

Πόσα κιλά θα φτάσει; Τι συμβαίνει με την Amal Clooney και εμφανίζεται όλο και πιο αδύνατη;

Άουτς! Βρέθηκε η πιο κακή αντιγραφή της JLo και μάλιστα τη γνωρίζετε πολύ καλά