Τα πάχη της, τα κάλλη της: Η σταρ που επιτέλους μας απελευθερώνει από κάθε άγχος

Ερμιόνη Σαρρή
Τα πάχη της, τα κάλλη της: Η σταρ που επιτέλους μας απελευθερώνει από κάθε άγχος

Το Hollywood δε διαθέτει μόνο τέλεια κορμιά, αλλά και ακομπλεξάριστες σταρς

Κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να μας περιγράψει μία κυρία της showbiz, συνήθως χρησιμοποιεί τις λέξεις: καλλίγραμμη, τέλεια, κομψότατη, αδύνατη και άλλες πολλές. Βλέπετε οι περισσότερες προτιμούν να κλειστούν για πάντα μέσα στο σπίτι τους παρά να αφήσουν τα λιγοστά τους περιττά κιλά να δουν το φως της δημοσιότητας. Πρώτα θα πεινάσουν, ύστερα θα ιδρώσουν πολύ και μετά θα κάνουν την εμφάνισή τους. Πόσες φορές άλλωστε, έχουμε δει σταρς να γίνονται η σκιά του εαυτού τους και να υπερηφανεύονται για την αποστεωμένη τους εικόνα.

Ε ναι, λοιπόν, η Lena Dunhan δεν είναι μία από αυτές. Για ακόμη μία φορά μας δείχνει τη μη αψεγάδιαστη σιλουέτα της και πραγματικά μας ανακουφίζει. Όχι τίποτε άλλο, άλλα είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι οι σταρς έχουν ξεχάσει εντελώς τι σημαίνουν οι λέξεις junk food,ζάχαρη και λιπαρά. Η 28χρονη όμως μέσα από την προσωπική της σελίδα στο instagram απέδειξε ότι είναι η πιο ακομπλεξάριστη σταρ όλων των εποχών. Το σωσίβιο τελικά υπάρχει και στο Hollywood.

lena ba96f

Μπορεί να είναι μεγάλη φαν της γυμναστικής, αλλά όπως όλες εμείς οι κοινές θνητές ακόμη αναζητάει τα six packs. Όπως έγραψε και η ίδια κάτω από τη φωτογραφία της, ξέχασε να πάρει τα ρούχα της γυμναστικής και αναγκάστηκε να φορέσει ένα κολάν σε νούμερο small. Δεν έχασε το χιούμορ της και μας έδειξε πώς είναι να μπαίνεις στο νούμερο των... μοντέλων.

Διαβάστε ακόμη:

Άουτς! Βρέθηκε η πιο κακή αντιγραφή της JLo και μάλιστα τη γνωρίζετε πολύ καλά

Μας κόπηκε η ανάσα: Η πτώση της Sarah Jessica Parker που προκάλεσε τον απόλυτο πανικό