Τα μαχαίρια βγήκαν: Η σπόντα της σταρ για την Angelina Jolie που θα συζητηθεί

Ερμιόνη Σαρρή
Τα μαχαίρια βγήκαν: Η σπόντα της σταρ για την Angelina Jolie που θα συζητηθεί

Η 25χρονη σχολιάζει και η απάντηση αναμένεται.... αποστομωτική

Η ζωή της έχει μπει στο μικροσκόπιο. Ακόμη και στο supermarket να θέλει να πάει με μία φόρμα και ένα φούτερ, είναι σίγουρη ότι οι φωτογράφοι θα καραδοκούν πίσω από κάποιο ράφι. Αυτά συμβαίνουν όταν είσαι σταρ και μάλιστα η Angelina Jolie. Τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου είναι στα εξώφυλλα των περιοδικών είτε το θέλεις, είτε όχι.

Όλα αυτά βλέπει η νεαρή ηθοποιός Ashley Benson και την έχει παράδειγμα προς... αποφυγή. Δεν της αρέσει καθόλου το ζεύγος Brangelina και δε θα ήθελε ποτέ να παντρευτεί κάποιον τόσο γνωστό όπως ο Brad Pitt. Είναι κούκλος, διάσημος και επιτυχημένος, οπότε όλα αυτά τους εμποδίζουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή εντός των θυρών. Τώρα τι υπονοεί, ότι η Angie και ο Brad έχουν χάσει τη μπάλα με τα Μέσα;

rs 634x865-150511073536-634.Ashley-Benson-Fashion-Magazine.jl.051015-2 ebcc1
FFN Maleficent Recpt FFUK 050814 51405527 b4768

Εμείς θα τη συμβουλεύαμε να μην κάνει τόσο μεγάλες δηλώσεις , καθώς τα βελάκια του φτερωτού θεού καραδοκούν. Ποτέ μη λες ποτέ Ashley, γιατί τώρα που κάνεις τα πρώτα σου βήματα μέσα στο χώρο της showbiz, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος γοητευτικός διάσημος κύριος που ίσως σου πάρει και τα μυαλά.

Διαβάστε ακόμη:

Ντιν νταν ντον: Η έκπληξη στο σπίτι της Rihanna που θα κάνει κάθε γυναίκα να... δακρύσει

Κι άλλο βασιλικό μωρό; Η δήλωση της βασίλισσας Ελισάβετ που προκάλεσε πανικό