Σύζυγος πασίγνωστης star ξεσπά: «Ή πας για αποτοξίνωση ή σου παίρνω τα παιδιά!»

Σύζυγος πασίγνωστης star ξεσπά: «Ή πας για αποτοξίνωση ή σου παίρνω τα παιδιά!»

Έχει φτάσει στα όριά του

Ένας γάμος (στις περισσότερες περιπτώσεις) ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς. Στην πορεία βέβαια πολλές φορές τα πράγματα αλλάζουν, μιας και ο ένας ή και οι δύο σύζυγοι αλλάζουν συνήθειες και συμπεριφορές.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Η Jessica Simpson και ο Eric Johnson. Το διάσημο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Ιούλιο και έχουν αποκτήσει μαζί δύο πανέμορφα παιδάκια. Και ενώ τους πρώτους μήνες όλα κυλούσαν υπέροχα, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως η σχέση τους περνά κρίση.

1400025000 488110687 -jessica-simpson-eric-johnson-467 f72b9


Αιτία; Η μανία της Simpson με τη δίαιτα και η λατρεία της για αλκοόλ. Σύμφωνα με το National ENQUIRER, η ξανθιά star παίρνει διαρκώς αδυνατιστικά χάπια και γυμνάζεται όλη μέρα για να αποκτήσει ένα ακόμη πιο αδύνατο κορμί. Επιπλέον, καταναλώνει άφθονες ποσότητες αλκοόλ με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται περίεργα μπροστά στα παιδιά της.

1385306916 ace-johnson-jessica-simpson-eric-johnson-maxwell-johnson 1 f600d


Ο σύζυγός της λέγεται πως είναι σε απόγνωση! Για να καταφέρει να την... ξυπνήσει, την απειλεί πως αν δεν μπει σε κλινική αποτοξίνωσης θα πάρει τα παιδιά τους και θα φύγει. Ελπίζουμε τα δημοσιεύματα αυτά να είναι κακόβουλα και να μην ισχύουν. Διαφορετικά... καλά ξεμπερδέματα!

Διαβάστε ακόμα

Η απόλυτη ανατροπή: Ο πραγματικός λόγος της απόλυσης του Patrick Dempsey θα σας σοκάρει

Πόσο... κράξιμο να αντέξει; Η Pink πάχυνε, το χαίρεται & ξεσπά εναντίον των επικριτών της