Ψάξτε, ψάξτε...δε θα το βρείτε: Δε φαντάζεστε γιατί η Beyonce δεν έχει κάνει δεύτερο παιδί

Ερμιόνη Σαρρή
Ψάξτε, ψάξτε...δε θα το βρείτε: Δε φαντάζεστε γιατί η Beyonce δεν έχει κάνει δεύτερο παιδί

Μάθετε όλη την αλήθεια για την Bey και τον Jay Z

Φήμες τη θέλουν κατά καιρούς να είναι σε ενδιαφέρουσα, αλλά η κοιλίτσα της δε λέει να φουσκώσει. Η Blue Ivy όλο και μεγαλώνει και η σέξι τραγουδίστρια ακόμη δεν έχει αποφασίσει να χαρίσει ένα αδερφάκι στη μοναχοκόρη της.

Πολλοί ίσως πιστεύουν ότι δε θέλει να θυσιάσει την καριέρα της ή να χαλάσει τις καμπύλες της ξανά. Η απόφαση όμως για αυτήν την εγκυμοσύνη δεν είναι στο χέρι της Beyoncé. Όχι, ούτε ο Jay Z διατάζει μέσα σε αυτό το σπίτι. Μόλις η μικρή τους πριγκίπισσα εκφέρει την επιθυμία να αποκτήσει ένα μωράκι στο σπίτι, τότε οι γονείς της θα το βάλουν... μπρος. Η απόφαση είναι δική της και μόνο.

blue-ivy-decide-if-beyonce-jay-z-have-second-baby-lead 9c9ad
beyonce-blue-ivy-11 19c5d

Σύμφωνα, λοιπόν, με το hollywoodlife.com οι ίδιοι δηλώνουν ακόμη αρκετά νέοι για να... βιαστούν. Απολαμβάνουν όσο ελεύθερο χρόνο έχουν με τη μικρή Blue Ivy και φυσικά δε θα της χαλάσουν το χατίρι, μόλις εκείνη αναφωνήσει« Θέλω ένα μωράκι να παίζω». Για να λέμε την αλήθεια, τους συμφέρει και λίγο η όλη κατάσταση. Συνεχίζουν να σπάνε τα ταμεία με τις συναυλίες τους και ο τραπεζικός λογαριασμός της οικογένειας αυξάνεται όλο και περισσότερο. Ας είναι όμως, καθώς πιστεύουμε ότι δε θα αργήσουν να έρθουν τα έξοδα για πάνες και όλα τα συναφή.

beyonce-blue-ivy-hair-do-new-ftr 3eccc

Διαβάστε ακόμη:

Λόγια που σοκάρουν:Η σταρ μιλάει για τις φρικιαστικές ημέρες που πάλευε με τη βουλιμία