Πώς είπατε;Η star φυλάει ακόμα το εσώρουχο που φορούσε την μέρα που έχασε την παρθενιά της

Γωγώ Φούντα
Πώς είπατε;Η star φυλάει ακόμα το εσώρουχο που φορούσε την μέρα που έχασε την παρθενιά της

Το ακούσαμε κι αυτό

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας φυλάμε κάποια αντικείμενα τα οποία έχουν συναισθηματική αξία. Ένα γράμμα, ένα σημείωμα, ένα δώρο ή ένα ρούχο, το οποίο μπορεί να μας έδωσε κάποιος πολύ σημαντικός για εμάς, ή να μας θυμίζει μία πολύ συγκεκριμένη εποχή ή κατάσταση, μένει για πάντα στα πράγματά μας χωρίς να έχει καμία χρηστική αξία.

brandi-glanvile-wwhl 3d609

Κι όμως, υπάρχει και μία star η οποία έχει ένα τέτοιο αντικείμενο, αλλά πολύ θα θέλαμε να μην το μαθαίναμε. Η Brandi Glanville λοιπόν, καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή, κλήθηκε να απαντήσει ποιο είναι το πιο παλιό της ρούχο στη ντουλάπα της, και η 42χρονη celebrity, χωρίς δισταγμό απάντησε ότι είναι το εσώρουχο που φορούσε όταν έκανε για πρώτη φορά σεξ!

brandi-glanville-profile-2 a45f4

Όπως διευκρίνησε, το... κιλοτάκι, θυμίζε αρκετά γιαγιάς, καθώς εκείνα τα χρόνια η μόδα ήταν πολύ διαφορετική! Το ακόμα πιο ενδιαφέρον θα ήταν να μάθουμε και σε ποια ηλικία έχασε την παρθενιά της, αλλά εμείς δεν είμαστε αδιάκριτοι. Αν και στην επόμενη συνέντευξη είμαστε σίγουροι ότι θα την κάνει κι αυτή την αποκάλυψη. Περιμένουμε.