Μα τόσο μεγάλες αλλαγές; Η δήλωση της Jennifer Lopez που μας εξέπληξε!

Μα τόσο μεγάλες αλλαγές; Η δήλωση της Jennifer Lopez που μας εξέπληξε!

Ποιος να το περίμενε;

Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να μην χαρακτηρίζεται για τη σταθερότητα του χαρακτήρα της, κυρίως στις ερωτικές της σχέσεις, όμως η επανασύνδεση με τον κατά πολλά χρόνια νεότερό της, Casper Smart, φαίνεται πως ήταν μια απόλυτα συνειδητή απόφαση για την Jennifer Lopez. Ο λόγος που μας έκανε να το πιστεύουμε; Πέρα από το γεγονός πως πλέον κυκλοφορούν ανενόχλητοι μπροστά στους παπαράτσι, η ίδια έδωσε συνέντευξη στην Ellen DeGeneres και με τη δήλωσή της μας έπεισε πως είναι πανέτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση αυτή.

1431737669 jennifer-lopez-ellen-article 32e63


Η 45χρονη σταρ ανέφερε στην παρουσιάστρια την αγάπη που έχει για τα παιδιά γενικότερα, ενώ δήλωσε πως μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη μόνο... χαρά θα μπορούσε να την γεμίσει. Μάλιστα, στη συνέχεια, εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει περισσότερα παιδιά, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως θα μπορούσε να είχε ακόμα και τέσσερα ή πέντε!

hulu ellen jlo 051515 ren640 e1bec
jennifer-lopez-interview-part-2 f02a9


Και μπορεί η ίδια μέχρι τώρα να μην έχει παραδεχτεί επίσημα την επιστροφή της στον διάσημο χορογράφο, ωστόσο, η... σπόντα της για τις μελλοντικές της προθέσεις ήταν αρκετά σαφής και η απόκτηση ενός παιδιού φαίνεται να είναι στα άμεσα σχέδια της. Εμείς ελπίζουμε αυτή τη φορά να έχει βρει την πραγματική ευτυχία στο πλευρό του Casper και όλες αυτές οι εξελίξεις να μην είναι απλά, μια επιπόλαιη απόφαση, μιας και θα θέλαμε πολύ να την δούμε και πάλι ευτυχισμένη μανούλα!

Διαβάστε ακόμη:

Να ζήσουν! Η Geri Halliwell ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Christian Horner!

Μα πόσο ακομπλεξάριστος;Ο David Beckham έχει αστείρευτο χιούμορ και μας το αποδεικνύει!