H star το… έχασε εντελώς; Είναι τώρα αυτή εμφάνιση για να… καθαρίσεις τον κήπο;

H star το… έχασε εντελώς; Είναι τώρα αυτή εμφάνιση για να… καθαρίσεις τον κήπο;

Μήπως είναι… λίγο παραπάνω σέξι από όσο χρειάζεται;

Πανέτοιμη για να ολοκληρώσει τις ώρες κοινωνικών υπηρεσιών ήταν χθες η Lindsay Lohan. Ναι, η διάσημη ηθοποιός δεν ασχολήθηκε φυσικά με τον κήπο της, μιας και σίγουρα θα έχει άλλους να φροντίζουν για αυτά, αλλά βρέθηκε σε πάρκο της Νέας Υόρκης, προκειμένου να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην πόλη και να συμπληρώσει την ποινή των 100 ωρών κοινωνικής εργασίας που της είχε επιβληθεί.


Το παράξενο φυσικά δεν είναι αυτό, αφού τα μπλεξίματα της σταρ με το νόμο είναι... συχνό φαινόμενο, μιας και δεν είναι και από τις πιο ήσυχες σταρ που έχουμε δει, αλλά το ντύσιμο που επέλεξε να κάνει, προκειμένου να τελειώσει τη δουλειά της αυτή. Με ένα κοντό μαύρο φόρεμα, και με το σουτιέν της να βρίσκεται σε... κοινή θέα, η 28χρονη ηθοποιός έκανε τις εργασίες της, κεντρίζοντας όλα τα βλέμματα.

28C1F66F00000578-3084698-image-m-7 1431807673488 59ec3
Χωρίς τίτλο 2f9c1


Παρότι ατημέλητη, προσπάθησε να διατηρήσει ένα πιο... σέξι και αποκαλυπτικό στυλ στο ντύσιμό της, επιλογή που μας έκανε να απορούμε. Πραγματικά, προτού ξεκινήσει από το σπίτι της, και γνωρίζοντας που θα πάει και τι θα κάνει, το πρώτο ντύσιμο που της πέρασε από το μυαλό να επιλέξει ήταν αυτό; Τι να πούμε... Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα!

Διαβάστε ακόμη:

Μα τόσο μεγάλες αλλαγές; Η δήλωση της Jennifer Lopez που μας εξέπληξε!

Δεν πιστεύαμε... στα μάτια μας!Δεν θα πιστεύετε τι κάνει η Victoria στη φωτό που ανέβασε!