Όχι, αποκλείεται: Οι δύο stars ετοιμάζονται να παντρευτούν & όλο το Hollywood είναι έξαλλο

Όχι, αποκλείεται: Οι δύο stars ετοιμάζονται να παντρευτούν & όλο το Hollywood είναι έξαλλο

Πιστέψτε μας, κι εσείς θα μείνετε άφωνοι

Γενικότερα χαιρόμαστε να βλέπουμε ερωτευμένα ζευγάρια να αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Ο γάμος βέβαια για να... πετύχει προϋποθέτει το ζευγάρι να είναι ώριμο, συνειδητοποιημένο και πολύ σίγουρο για την απόφασή του. Η συγκεκριμένη star δε νομίζουμε να είναι, κρίνοντας πρώτα από όλα από το νεαρό της ηλικίας της.

Ο λόγος για την Kylie Jenner η οποία λέγεται πως ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφό της Tyga, τον ερχόμενο Αύγουστο. Ναι, καλά διαβάσατε! Η 17χρονη reality star ανυπομονεί να κλείσει τα 18, για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Σύμφωνα με το InTouch, το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη αρραβωνιαστεί και περιμένει με... μεγάλη λαχτάρα την ενηλικίωση της Kylie, όποτε και θα γίνουν όλα πιο επίσημα.

o-KYLIE-JENNER-TYGA-facebook aeb9c


Η μικρή της οικογένειας Kardashian έχει ήδη ανακοινώσει στην οικογένειά της τα ευχάριστα, αφήνοντάς τους όλους άφωνους! Τα λόγια είναι περιττά... Μέχρι πριν λίγους μήνες έπαιζαν κρυφτούλι με τους paparazzi και τώρα βροντοφωνάζουν πως θέλουν να παντρευτούν. Πόσο ώριμη και κατασταλαγμένη μπορεί να είσαι φίλτατη Kylie στα 17 σου;

Διαβάστε ακόμα

Μαμά εν δράσει: Η Angelina Jolie είναι η πιο cool μαμά του Hollywood

Πάει και αυτή: Η πιο ντροπαλή σταρ του Hollywood προκάλεσε με τη «διάφανη» παρουσία της