Κρατάει χρόνια αυτή η... κόντρα: Η JLo περιφρονεί τη σταρ με τον πιο «προκλητικό» τρόπο

Ερμιόνη Σαρρή
Κρατάει χρόνια αυτή η... κόντρα: Η JLo περιφρονεί τη σταρ με τον πιο «προκλητικό» τρόπο

Η κίνηση που επιβεβαιώνει τα όσα λέγονται τόσα χρόνια

Οι άντρες συνηθίζουν να λένε ότι εμείς οι γυναίκες έχουμε μία τάση να κρατάμε κακία η μία στην άλλη. Πολλές φορές προσβάλλεται ο εγωισμός μας και με τις κινήσεις μας και μόνο κάνουμε την άλλη να καταλάβει πόσο πολύ την... αγνοούμε. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά όταν η κόντρα αυτή μεταξύ γυναικών υπάρχει μέσα στη showbiz. Και να θέλουν να κρυφτούν, και να θέλουν να ρίξουν σκόνη στα μάτια μας, η αλήθεια κάποια στιγμή... μαθαίνεται.

Έτσι, λοιπόν, οι κακές (μάλλον όχι και τόσο) γλώσσες θέλουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια τη Jennifer Lopez να βρίσκεται στα μαχαίρια με τη Mariah Carey. Η δεύτερη είχε πετάξει κάποια στιγμή μία σπόντα για το ταλέντο της JLo και σήμανε τον... «πόλεμο». Ούτε ως κριτές στο American Idol δε θέλησαν να υπάρξουν μαζί, αφού τη μία και μοναδική χρονιά που η Mariah έκατσε στην καρέκλα, η JLo δεν πήρε μέρος.

28CD5A1D00000578-3086631-image-m-47 1431968479694 f1b7e

Η Λατίνα σταρ ποτέ δεν παραδέχτηκε την κόντρα τους, αλλά η περιφρονητική της στάση στα Billboard Awards ήταν και αυτή που μας έπεισε. Ενώ η Mariah ερμήνευε πάνω στη σκηνή, εκείνη έβγαλε το κινητό της και έπαιζε μέχρι να τελειώσει η κυρία της σκηνής. Τώρα έστελνε μηνύματα, έπαιζε Quizdom, κανείς δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε σήκωσε λεπτό το βλέμμα της προς τα πάνω, ούτε και μπήκε στον κόπο να τη χειροκροτήσει. Τα κορίτσια δε μιλιούνται; Όχι καλέ, μην το ξαναπείτε αυτό.

28D48EBE00000578-3086631-image-a-45 1431968441934 081ab

Αυτή ίσως είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι δύο σταρς όχι μόνο δεν είναι φίλες, αλλά ούτε και θέλουν να γίνουν.

Διαβάστε ακόμη:

Στα 50 της τέτοιο κορμί; Πάρτε υπογλώσσια και δείτε τις φωτογραφίες της star!

Posh σε όλα της: Αν δείτε πώς ξεκουράζεται η Victoria Beckham, θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια