Ουπς:Η πιο hot star του πλανήτη «μεταλλάχθηκε» και τα ξένα Μέσα την έχουν ήδη κάνει ρεζίλι

Γωγώ Φούντα
Ουπς:Η πιο hot star του πλανήτη «μεταλλάχθηκε» και τα ξένα Μέσα την έχουν ήδη κάνει ρεζίλι

'Οντως... είναι μία άλλη!

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που θα μπεις στη showbiz, αυτομάτως η ζωή αλλά και η εμφάνισή σου αλλάζουν! Με λίγα λόγια, δε νοείται να είσαι star πρώτου μεγέθους, και να μην κάνεις αυξητική στήθους, botox και λοιπές άλλες μικροδιορθώσεις. Αν νομίζατε λοιπόν, ότι μετά τη Cher, η απόλυτη πλαστική κυρία είναι η 17χρονη(!) Kylie Jenner, είστε βαθιά γελασμένοι γιατί βρήκαμε την απόλυτη... πλαστικούρα στο μεταλλαγμένο πρόσωπο της πιο hot star αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Πριν

Untitled 1e462

Μετά

iggy 3d912

Πάντα θεωρούσαμε την Iggy Azalea συμπαθητικούλα, αλλά μέχρι εκεί! Στα προχθεσινά Billboard Awards όμως, παρατηρώντας τη καλύτερα, τη βρήκαμε πολύ όμορφη και στη συνέχεια αυτομαστιγωθήκαμε γιατί μας κυρίευσε η κλασική ζήλεια, που κυριεύει όλες τις γυναίκες όταν βλέπουν κάτι όμορφο του ίδιου φύλου.

Αλλά ξέρετε κάτι; Τσάμπα αυτομαστιγωθήκαμε, γιατί σήμερα η 25χρονη star διασύρεται από τα ξένα Μέσα τα οποία είναι... αδυσώπητα! Ο λόγος; Το... πολύ διαφορετικό πρόσωπο με το οποίο εμφανίστηκε στην τελετή! Και αν για την πλαστική στο στήθος, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να μιλήσει και να το παραδεχτεί, για την μύτη, το σαγόνι, τα μάτια και τα ζυγωματικά, ούτε λόγος! Μάλιστα, αν βάλεις τις φωτογραφίες δίπλα δίπλα, η διαφορά είναι τόσο μεγάλη, που νιώθεις και... χαζός!

iggyyyyyy c75e4
iggggyyyy 8b768

Όχι ότι έχουμε κάτι με τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά μάλλον η Iggy υπερέβαλλε κάπως. Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε ότι η δουλίτσα που έχει γίνει είναι εξαιρετική. Τόσο καλή πλαστική μύτη, είχαμε χρόνια να δούμε!

28CCE14100000578-3085788-Dropping jaws Iggy s outfit showed off a healthy dose of skin at-a-2 1431955600285 38764

Διαβάστε ακόμη:

Όλεεεε! Επιτέλους μία σταρ που ποζάρει με μαγιό και παραδέχεται ότι... πάχυνε

Κρατάει χρόνια αυτή η... κόντρα: Η JLo περιφρονεί τη σταρ με τον πιο «προκλητικό» τρόπο