Nέο ξεκατίνιασμα στη showbiz: Οι 2 κυρίες μισιούνται και δε διστάζουν να το εκφράσουν

Γωγώ Φούντα
Nέο ξεκατίνιασμα στη showbiz: Οι 2 κυρίες μισιούνται και δε διστάζουν να το εκφράσουν

'Eνας νέος πόλεμος ξεκινά;

Tι αγαπάμε περισσότερο ακόμη και από τους γάμους και τα γεννητούρια; Μα φυσικά τις διάσημες κόντρες, και ειδικά αυτές ανάμεσα σε γυναίκες, μιας και όσο να πεις, εμείς οι γυναίκες τείνουμε να είμαστε κάπως πιο καυστικές και επικριτικές από τους άντρες! Α και ζηλιάρες, μην το ξεχνάμε αυτό!

o-ROBIN-THICKE-PAULA-PATTON-570 ac2d2

Oπότε, όταν διαβάσαμε στα ξένα sites για τη νέα κόντρα ανάμεσα στην Paula Patton και τη νέα αγαπημένη του Robin Thicke, April Love Geary, τρίψαμε τα χέρια μας απο ικανοποίηση! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Paula η οποία πήρε διαζύγιο από τον Robin πέρυσι, έχει πει σε φίλους ότι πιστεύει ότι έχει χάσει το μυαλό τoυ που είναι με την 20χρονη-εντυπωσιακότατη-κοπέλα.

TXXlDbM- 65944

Mε λίγα λόγια, η Paula, η οποία να σημειώσουμε, αυτή χώρισε τον Robin, σιχαίνεται με πάθος τη νεαρά, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ακόμα ο λόγος. Μέχρι στιγμής, ο διάσημος πρώην της, δεν έχει αντιδράσει, όπως ούτε και η νέα του αγαπημένη. Αν και πιστεύουμε, ότι πολύ σύντομα αυτό θα σταματήσει να ισχύει! Γιατί είπαμε: Όταν μία γυναίκα ρίχνει το... μπαλάκι στην άλλη, μόνο καταστροφικά μπορεί να είναι τα αποτελέματα. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει και άντρας στην μέση.

Διαβάστε ακόμη:

Mα πόσο όμορφη: Η Βίκυ Καγιά, λίγο πριν γεννήσει, είναι πιο στιλάτη από ποτέ!

Τέλεια νέα: Το πιο αγαπημένο μας ζευγάρι στο Hollywood περιμένει το πρώτο του παιδί