Άνεμος... οργής: Η Beyoncé «έβαλε» φωτιά στο διαδίκτυο με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της

Ερμιόνη Σαρρή
Άνεμος... οργής: Η Beyoncé «έβαλε» φωτιά στο διαδίκτυο με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της

Όχι, όχι αυτό το κορίτσι ήταν κάποτε πολύ... προσγειωμένο

Εντάξει, το έχουμε καταλάβει ότι τα εισοδήματά μας διαφέρουν κατά πολύ από εκείνα των σταρς. Τα υπέρογκα ποσά που εισπράττουν μερικοί για μία τους και μόνο εμφάνιση, ίσως και να πλησιάζουν τους μισθούς όλου μας του χρόνου. Τι να κάνουμε, ίσως δεν καταφέραμε να γίνουμε σταρς του Hollywood, αλλά και αυτοί κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν να φέρονται σα... νεόπλουτοι.

Η Beyoncé γενικώς δεν είναι από τα κορίτσια που θα προκαλέσει με τις σπατάλες της. Η τελευταία της όμως εμφάνιση σε videoclip με τη Nicki Minaj «άναψε» φωτιές στα social media και πολλοί ήταν οι θαυμαστές της που της έκαναν... επίθεση. Μα να μην ασχοληθεί κανένας με τις καμπύλες της; Από εκεί να καταλάβετε πόσο πολύ τους εξαγρίωσε.

Απολαμβάνοντας το μπάνιο της μέσα στην πισίνα, πόζαρε μπροστά στο φακό παίζοντας με ένα κρασί των 20.000 δολαρίων. Τίποτα δε θα είχε συμβεί (νομίζουμε δηλαδή) αν η Bey απλώς απολάμβανε τη δροσιστική του γεύση, αλλά εκείνη θέλησε να το χύσει όλο μέσα στην πισίνα. Η εικόνα της, λοιπόν, έμοιαζε πολύ με μίας κακομαθημένης νεαρής σταρ που ζει μέσα στη χλιδή και τα πλούτη. Πού πήγαν Bey οι αξίες σου;

rs 634x1024-150519135825-634.beyonce-feeling-myself-champagne-hot-tub.jw.51915 a0f8b

Ένας θαυμαστής της μάλιστα σχολίασε με αρκετό θυμό ότι με 20.000 δολάρια μερικές οικογένειες πληρώνουν τα δίδακτρα μίας ολόκληρης σχολικής χρονιάς για το παιδί τους. Να πούμε ότι έχει άδικο; Όχι, αφού ο λαός μίλησε και μάλιστα με απόλυτη ειλικρίνεια. Τα καυστικά σχόλια «έπεσαν» βροχή και η τραγουδίστρια νομίζουμε ότι ψάχνει ομπρέλα για να κρυφτεί.

Διαβάστε ακόμη:

Κανένα έλεος: Η star, μέρα με τη μέρα, μας κάνει ολοένα και πιο έξαλλες!

Sandra Bullock: Η πιο συγκινητική στιγμή που την έκανε να... λυγίσει