Η φυσική ομορφιά δε χρειάζεται... make-up: Και η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι η απόδειξη

Ερμιόνη Σαρρή
Η φυσική ομορφιά δε χρειάζεται... make-up: Και η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι η απόδειξη

Η γυναικεία ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο

Οι περισσότερες από εμάς δε φεύγουμε από το σπίτι μας χωρίς να έχουμε περάσει το πρόσωπό μας με μία στρώση make-up ή πούδρας. Εντάξει, κρύβονται οι ατέλειες του προσώπου και εμείς γενικώς θεωρούμε ότι γινόμαστε λίγο πιο όμορφες (όχι ότι δεν είμαστε). Ναι το μακιγιάζ απαιτείται κατά τις βραδινές μας εξορμήσεις, ίσως και για μερικές μέσα στην ημέρα.

Η πρωινή όμως φυσική ομορφιά μίας γυναίκας είναι ασύγκριτη. Έτσι, λοιπόν, και η Έβελυν Καζαντζόγλου είπε να μας το υπενθυμίσει. Μας καλημέρισε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο instagram με τα γυαλιά της και μόνο. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ένα ζευγάρι κοκάλινα γυαλιά μυωπίας (φανταζόμαστε δηλαδή), θέλησε να δείξει ότι οι γυναίκες είναι ωραίο μερικές φορές να είναι και φυσικές. Να ξυπνάνε, βρε παιδί μου, και με ένα τους χαμόγελο να γεμίζουν το χώρο αισιοδοξία.

11328990 897723606935908 2120666608 n 1 45d29

Ποιο είναι, λοιπόν, το σημερινό μας μάθημα; Αγαπάμε τη φυσική μας ομορφιά και μερικές φορές αφήνουμε την επιδερμίδα μας να αναπνεύσει. Το make up ας βρίσκεται στην τσάντα, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πού θα μας πετύχει το βράδυ.