Η Eva Mendes βγάζει για πρώτη φορά selfie και συγκινεί με το ευαίσθητο μήνυμά της

Ερμιόνη Σαρρή
Η Eva Mendes βγάζει για πρώτη φορά selfie και συγκινεί με το ευαίσθητο μήνυμά της

Η προσπάθειά της σταρ να σώσει μία παιδική ψυχή

Μία γυναίκα όσο σκληρή και δυνατή και αν είναι, υπάρχουν πράγματα πάνω σε αυτή τη γη που μπορούν να την κάνουν ακόμη και το πιο ευαίσθητο πλάσμα αυτού του κόσμου. Ιδιαίτερα όταν γίνεται πλέον μανούλα, αλλάζει τρόπο σκέψης και γίνεται ακόμη πιο δραστήρια στα θέματα που αφορούν τα... παιδιά.

Η Eva Mendes, λοιπόν, δεν μπορούσε να μείνει θεατής στο πρόβλημα υγείας του μικρού Andrew Wilson Wratten. Ο 17 μηνών μπόμπιρας καλείται σε μία τόσο μικρή ηλικία να αντιμετωπίσει την ασθένεια του νευροβλαστώματος. Η σταρ φόρεσε το t-shirt που έχει σχεδιαστεί για τη βοήθεια του μικρού Andrew και σέλφαρε. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να προσκαλέσει όλους τους θαυμαστές της να ενισχύσουν την οικογένεια του μικρού, έστω και με ένα δολάριο. Τα έξοδα της νοσηλείας και των φαρμάκων του είναι πολλά και πρέπει να μαζευτούν άμεσα χρήματα.

28EA69CE00000578-0-image-a-1 1432164425592 77709

Γενικώς στηρίζει αρκετά την οικογένεια, αφού πόσταρε και στη σελίδα της στο facebook μία φωτογραφία του μικρού, η οποία δημιούργησε παγκόσμια συγκίνηση. Ο μικρός μάγεψε τους πάντες με το χαμόγελό του και φυσικά όλοι προσπαθούν να τον ανταμείψουν για τη δύναμη που δείχνει.

28EB6F4400000578-0-image-a-2 1432165094477 95cd5

Η ηθοποιός καλεί τους πάντες να κάνουν bit και έτσι ο μικρός Andrew να απολαύσει τις χαρές της ζωής όπως του αξίζουν. Μπράβο της, λοιπόν. Σταρς όπως η Eva είναι παραδείγματα προς μίμηση.

Διαβάστε ακόμα:

Ελπίζουμε να μην ισχύει το δημοσίευμα: Γνωστό περιοδικό κάνει ρεζίλι την Jennifer Aniston!

Γιατί μόνο μία αδερφή μπορεί να καταλάβει: Το πρωτότυπο δώρο της Pippa Middleton στην Kate