Victoria, να φέρουμε θερμόμετρο; Το μέγα «σφάλμα» της κυρίας Beckham που δε θα πιστεύετε

Ερμιόνη Σαρρή
Victoria, να φέρουμε θερμόμετρο; Το μέγα «σφάλμα» της κυρίας Beckham που δε θα πιστεύετε

Πιστέψτε μας, δεν είναι θύμα... photoshop

Πραγματικά, η παρακάτω διαπίστωση μας τάραξε αρκετά. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας και αρχικά το θεωρήσαμε ως ένα κακόγουστο αστείο. Έχουμε δει celebrities να κάνουν λάθη, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να μιλήσουμε για...«αδίκημα». Και η απορία μας είναι, η κυρία Beckham τι έχει να πει για όλο αυτό; Μόλις το έμαθε έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα και έβαλε τα κλάματα ή το πήρε ψύχραιμα και αποφάσισε να υιοθετήσει τις συνήθειες των απλών θνητών γυναικών;

Και για να μη σας αφήνουμε σε αγωνία, η Victoria Beckham φόρεσε τα ίδια ρούχα, στο ίδιο μέρος με διαφορά ενός χρόνου. Ναι καλά ακούσατε, δεν κουφαθήκατε. Η Posh πόσταρε στο Instagram μία φωτογραφία της από την αναχώρησή της από τη Σιγκαπούρη και οι δαιμόνιοι στιλίστες την έπιασαν στα πράσα. Πέρυσι είχε ξαναφορέσει ακριβώς τα ίδια ρούχα και πάλι την ημέρα που έφευγε από τη Σιγκαπούρη. Σα να μην πέρασε μία μέρα, βρε παιδί μου.

avb-1-a 6ff80

Η Victoria Beckham στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρη πριν από λίγες ημέρες (2015)

avb-2-a 2cf2f

Η Victoria Beckham στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρη το 2014

Εμείς σίγουρα αισθανθήκαμε μία λύτρωση (ναι και οι σταρς φοράνε τα ίδια tshirts), αλλά πολύ φοβούμαστε ότι η VB έμεινε άφωνη από τη μνήμη των fashionistas. Ας είναι αυτή, λοιπόν, η αρχή της νέα της ακομπλεξάριστης ζωής. Victoria, ζήτω η ανάκλυκλωση!

Διαβάστε ακόμη:

Η Eva Mendes βγάζει για πρώτη φορά selfie και συγκινεί με το ευαίσθητο μήνυμά της

Γιατί μόνο μία αδερφή μπορεί να καταλάβει: Το πρωτότυπο δώρο της Pippa Middleton στην Kate

Mariah Carey: Δείτε πώς πήγε ντυμένη στη Disneyland και ξεκαρδιστείτε με την ησυχία σας!