Ήρθε η επιβεβαίωση; Αυτή η εγκυμοσύνη θα ταράξει όλο το Hollywood

Ήρθε η επιβεβαίωση; Αυτή η εγκυμοσύνη θα ταράξει όλο το Hollywood

Αλλά και εσάς!

Μερικές ειδήσεις και να θες δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητες. Βλέπετε είναι τόσο προκλητικές που δε γίνεται να μη σχολιαστούν από τα περιοδικά και τα sites ανά τον κόσμο. Στο άκουσμα, λοιπόν, της συγκεκριμένης εγκυμοσύνης μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ο λόγος; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.

Είναι μόλις 17 ετών και ήδη έχει κάνει ένα σωρό πλαστικές επεμβάσεις. Σκοπός της ζωής της; Μα φυσικά να ακούγεται το όνομά της και να ξεπεράσει σε... φήμη τις μεγαλύτερες αδερφές της. Ο λόγος όπως καταλάβατε για τη φίλτατη Kylie Jenner.

r 5ff0b

Η μικρότερη της οικογένειας Kardashian -όπως πολύ καλά γνωρίζετε- διατηρεί δεσμό με τον διάσημο ράπερ Tyga. Η είδηση πως επρόκειτο να παντρευτούν τον ερχόμενο Αύγουστο μας άφησε άφωνες, μιας και η Kylie είναι ακόμη πολύ μικρή και ανώριμη για μια τόσο μεγάλη απόφαση. Και κάπου εδώ έρχεται η είδηση της εγκυμοσύνης της να μας... αποτρελάνει.

kylie-jenner-tyga-spring-weekend-college-concert e7aa5

Σύμφωνα με δημοσίευμα του InTouch Weekly, η 17χρονη celebrity είναι ήδη τριών μηνών έγκυος. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αδερφή της Kendall Jenner επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω Twitter, ποστάροντας φωτογραφία με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης κάτω από το οποίο έγραφε τα εξής: "I don't care what anyone says. Congrats @tyga." H φωτογραφία αυτή βέβαια δεν έμεινε πολλή ώρα στο λογαριασμό της, καθώς λέγεται πως τη διέγραψε μετά από λίγα λεπτά.

kendall-kylie-jenner3 6fbda


Τι πραγματικά συμβαίνει θα σας γελάσουμε και δεν το θέλουμε. Άλλο ένα παιχνίδι δημοσιότητας από τους Kardashians ή όντως αναμένεται ένα νέο μέλος στην πιο πολυσυζητημένη οικογένεια του Hollywood; Ο χρόνος θα τα αποκαλύψει όλα. Stay tuned!

Διαβάστε ακόμα

Βρε Gwyneth μου πώς άλλαξες έτσι; Η σοκαριστική της μετάλλαξη μέσα σε λίγες μέρες

H σοκαριστική αποκάλυψη για το βάρος της Amal Alamuddin: Πόσα κιλά ζυγίζει;