Αποκλείεται: Η δήλωση της Kim Kardashian που θα κάνει την Angelina να σκάσει στα γέλια

Γωγώ Φούντα
Αποκλείεται: Η δήλωση της Kim Kardashian που θα κάνει την Angelina να σκάσει στα γέλια

Kαι εσάς φυσικά

Την Kim Kardashian την έχουμε ικανή για πολλά πράγματα, τα περισσότερα όχι θετικά φυσικά. Είναι ένα άτομο, το οποίο έχει χρήματα, δόξα και δημοσιότητα, κάτι που φροντίζει να εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο. Φαίνεται όμως ότι η reality star βαρέθηκε να είναι απλώς μία celebrity που ξεγυμνώνεται συχνά πυκνά, και αποφάσισε να κάνει στροφή στην ποιότητα!

angelina-jolie-740 00406

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η νέα αξίωση της Kim είναι να γίνει η Angelina Jolie number 2, σε ότι αφορά φυσικά στην πλούσια ανθρωπιστική της δράση. Η Kim λοιπόν, φαίνεται να εξομολογήθηκε σε άτομα από το περιβάλλον της, ότι από τότε που επισκέφθηκε στην πατρίδα του πατέρα της, την Aρμενία, θέλει έντονα να ασχοληθεί με τα κοινά.

Συγκεκριμένα, η επιθυμία της είναι να γίνει πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών, μιας και όπως λέει θαυμάζει πάρα πολύ το έργο της Angie. Aξίζει να αναφερθεί, ότι λίγα χρόνια πριν, η αδερφή της Kourtney εξέφρασε παρόμοια επιθυμία, με την Kim να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να την αποτρέψει.

kim-kardashian-UN-07 d2c9e

Εντάξει μακάρι να ασχοληθεί και με κάτι άλλο, εκτός από τα ρούχα και τις πλαστικές της επεμβάσεις, αλλά θα πρέπει να την ενημερώσουμε, ότι για να γίνει Angelina έχει πολύ δρόμο μπροστά της ακόμα. Διότι είτε τη συμπαθούμε είτε όχι, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η φιλανθρωπική της δράση είναι σημαντική.

Εμείς βεβαια που είμαστε λίγο κακοί άνθρωποι, ένα γέλιο το ρίξαμε! Το ίδιο λογικά θα κάνει και η Angelina όταν το μάθει.

Διαβάστε ακόμη:

Βρε Gwyneth μου πώς άλλαξες έτσι; Η σοκαριστική της μετάλλαξη μέσα σε λίγες μέρες

H σοκαριστική αποκάλυψη για το βάρος της Amal Alamuddin: Πόσα κιλά ζυγίζει;