Οι fans τους ουρλιάζουν από χαρά: Και ναι, αυτό είναι το νέο σέξι ζευγάρι στο Hollywood

Οι fans τους ουρλιάζουν από χαρά: Και ναι, αυτό είναι το νέο σέξι ζευγάρι στο Hollywood

Η star έδωσε την καλύτερη απάντηση στον... πρώην της που μόλις παντρεύτηκε

Ρόδα είναι και γυρνάει λέει ο σοφός λαός μας και μάλλον έχει απόλυτο δίκιο. Μετά τη στενοχώρια έρχεται πάντα η χαρά για αυτό και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε αν ένα διάστημα της ζωής μας όλα πάνε στραβά.


Μπορεί, λοιπόν, η star το τελευταίο διάστημα να πέρασε δύσκολα (βλέπετε ο πρώην σύντροφός της Ian Somerhalder παντρεύτηκε την κολλητή της Niki Reed) φαίνεται όμως πως επιτέλους η τύχη της χαμογέλασε. Ο λόγος για την Nina Dobrev, η οποία λέγεται πως έχει σχέση με τον ηθοποιό Austin Stowell.

NinaDobrevAtParisHauteCoutureFashionWeekFallWinter2014 73c86


Σύμφωνα με το Hollywood Life, οι δυο ηθοποιοί διατηρούν δεσμό εδώ και μερικές εβδομάδες. Μάλιστα παρευρέθηκαν μαζί στο Ιντιανάπολις 500, την περασμένη Κυριακή και αντάλλαξαν καυτά φιλιά μπροστά σε όλον τον κόσμο. Λίγες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 11 Μαΐου, η Nina είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα αστείο ασπρόμαυρο κολάζ με πολλές τρυφερές φωτογραφίες με τον φημολογούμενο ως νέο της σύντροφο.

nina-dobrev-austin-stowell 03e62
yj 440ff

Ελπίζουμε να είναι όντως ζευγάρι και να ζουν τον απόλυτο έρωτα. Όχι τίποτα άλλο αλλά οι fans τους έχουν ήδη ξετρελαθεί με τα καυτά νέα.

Διαβάστε ακόμα

H σοκαριστική αποκάλυψη για το βάρος της Amal Alamuddin: Πόσα κιλά ζυγίζει;

Βρε Gwyneth μου πώς άλλαξες έτσι; Η σοκαριστική της μετάλλαξη μέσα σε λίγες μέρες