Έλεος πια: Το βέτο που έθεσε η Kris Jenner στην κόρη της, Kylie, θα σας εξοργίσει!

Έλεος πια: Το βέτο που έθεσε η Kris Jenner στην κόρη της, Kylie, θα σας εξοργίσει!

Ένας επιπλέον λόγος για να την αντιπαθήσετε ακόμη περισσότερο

Την Kris Jenner την γνωρίζετε όλες πολύ καλά. Είναι η δαιμόνια μαμά που έχει καταφέρει να στήσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία γύρω από το όνομα Kardashian. Χωρίς εκείνη, λοιπόν, η Kim, η Khloe, η Kourtney, η Kendall και η Kylie ίσως ήταν άσημες. Η Kris ξέρει να πουλά πολύ καλά τα πάντα (ναι, ακόμη και την ίδια της την οικογένεια) και να κερδίζει σε κάθε της... μάχη.

Αγαπά τη δόξα, την προβολή και φυσικά τα χρήματα. Έχει μεγαλώσει τα παιδιά της με τέτοιον τρόπο ώστε να επιδιώκουν να πλουτίζουν με κάθε πιθανό τρόπο. Έχοντας, λοιπόν, όλα αυτά στο μυαλό μας δε μας φαίνεται καθόλου περίεργη η συμβουλή που έδωσε στην μικρότερη κόρη της Kylie.

kylie-jenner-kris dc9c1


Σύμφωνα με το HollywoodLife.com, η Kris θέλει να ξέρει πόσα χρήματα βγάζει ο σύντροφος της 17χρονης κόρης της Tyga και αν ο τραπεζικός του λογαριασμός είναι αρκετά... φουσκωμένος! Αν, λοιπόν, τηρεί της προδιαγραφές, ΟΚ, θα την δώσει την ευχή της η καλή μανούλα Kris. Αν όμως το ποσό δεν την ικανοποιήσει τότε βλέπουμε σύντομα ο Tyga να «παίρνει πόδι» και φυσικά να μην παντρεύεται την καλή του.

kylie-jenner-tyga 3fdae


Δυστυχώς, κάπως έτσι είναι τα πράγματα μέσα στην οικογένεια Kardashian! Όλα για τα λεφτά... Τα λόγια πια είναι περιττά για την momager Kris Jenner. Και μη χειρότερα...

Διαβάστε ακόμα

Ήρθε η επιβεβαίωση; Αυτή η εγκυμοσύνη θα ταράξει όλο το Hollywood

Αυτό τώρα πώς έγινε; Η μεγάλη ήττα της Cate Blanchett στο Φεστιβάλ των Καννών