Πραγματικά την λυπόμαστε: Η Katy Perry βίωσε αυτό που κάθε γυναίκα «τρέμει»

Πραγματικά την λυπόμαστε: Η Katy Perry βίωσε αυτό που κάθε γυναίκα «τρέμει»

Την παραδεχόμαστε καθώς δεν κρύβει τα συναισθήματά της

Είναι μία από τις πιο πετυχημένες και cool stars στο Ηοllywood. Έχει αμέτρητες επιτυχίες και πολλούς φανς ανά τον κόσμο. Τα επαγγελματικά της πάνε κατ'ευχήν, σε αντίθεση με τα προσωπικά της που είναι ένα χάος. Ο λόγος φυσικά για τη λατρεμένη μας Katy Perry!

Την περίοδο αυτή πραγματικά δε γνωρίζουμε αν είναι μόνη ή σε σχέση (λογικά θα έχει μόλις τσακωθεί και θα τα έχει ξαναβρεί με τον σύντροφό της John Mayer με τον οποίο και χωρίζει κάθε τρεις και λίγο), αλλά ένα είναι το μόνο σίγουρο: δεν έχει βγάλει από το μυαλό της τον πρώην σύζυγό της Russell Brand.

katy-perry-and-russell-brand 2ea6a

H 30χρονη τραγουδίστρια μίλησε στην Daily Telegraph για το χωρισμό της και μας άφησε όλες άφωνες. Και ναι, η star βίωσε αυτό που όλες μας φοβόμαστε. Ο Russell, λοιπόν, μια ωραία πρωία εξαφανίστηκε και δε σήκωνε καν το κινητό του. Αφού πέρασαν αρκετές ημέρες αποφάσισε να της ανακοινώσει το χωρισμό τους μέσω... sms! Ναι, καλά διαβάσατε, ο Brand της τόνισε πως έχει ήδη συμπληρώσει τα χαρτιά του διαζυγίου τους χωρίς εκείνη να γνωρίζει τίποτα.


Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν μιλάνε πια η Katy απάντησε ως εξής: «Έχουμε να μιλήσουμε από εκείνη την ημέρα. Δε θα ήθελα να μιλήσω άλλο για αυτόν – τα τραγούδια μου λένε όλα όσα θέλω πραγματικά να πω».

Katy-Perry-showed-her-pride-while-performing-VH1-Divas-Salute-640x913 aed99

Πόση πικρία και στενοχώρια έβγαλε μέσα από αυτήν τη συνέντευξη. Δεν είναι και λίγο αυτό που πέρασε βέβαια. Katy, μη μασάς. Τα καλύτερα έρχονται!!

Διαβάστε ακόμα

Ήρθε η επιβεβαίωση; Αυτή η εγκυμοσύνη θα ταράξει όλο το Hollywood

Wow! Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει το όνομα της κόρης της με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο