Η διάσημη ηθοποιός δηλώνει έτοιμη να νικήσει τη νευρική ανορεξία και να... σωθεί

Ερμιόνη Σαρρή
Η διάσημη ηθοποιός δηλώνει έτοιμη να νικήσει τη νευρική ανορεξία και να... σωθεί

Ζυγίζει περίπου 20 κιλά και αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της

Καθημερινά αντικρίζουμε τέτοιες εικόνες. Εντός και εκτός της μικρής οθόνης βλέπουμε νέα και όμορφα κορίτσια να προσπαθούν να γίνουν όλο και πιο αδύνατες. Δυστυχώς, δεν καταλαβαίνουν το κακό που κάνουν στον εαυτό τους και εν τέλει φτάνουν στο σημείο να παλεύουν με την ίδια τους τη σκιά.

Η Rachael Farrokh είναι 37 ετών και όσο ο καιρός περνάει, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται. Η ηθοποιός από τότε που έχασε τη δουλειά της κατέρρευσε και έφτασε στο σημείο να ζυγίζει περίπου 20 κιλά. Η εικόνα της είναι τρομακτική και η ίδια δε δίστασε να ζητήσει τη βοήθεια των θαυμαστών της. Βλέπετε θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή της, να επιστρέψει στην υγιής εικόνα της και να τα αφήσει όλα αυτά στο... παρελθόν.

anorexia 320763693 a717d


Μέσα από ένα βίντεο ζήτησε την οικονομική ενίσχυση όλων και κατάφερε να μαζέψει 180.000 δολάρια. Ο άντρας της αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά του για να είναι στο πλάι της, οπότε η μόνη τους ελπίδα ήταν οι θαυμαστές και φίλοι της. Με τα χρήματα αυτά θα καταφέρει να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο και να παρακολουθήσει ειδική θεραπεία.

{youtube}2wn7O70LkXg{/youtube}

Ελπίζουμε, η Rachael να βγει νικήτρια από όλο αυτό και μέσα από τη δική της περιπέτεια να μάθουν όλες οι γυναίκες ότι πρέπει να αγαπάνε την εικόνα τους έστω και με λίγα κιλά παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη:

Κουίζ για δυνατούς λύτες: Νομίζετε ότι είναι η Demi Moore με τη δίδυμη αδερφή της; Όχι

Αν την δει η Melanie Griffith θα σκάσει: Η 34χρονη αγαπημένη του Banderas είναι μια θεά!