Έγκυος στα 17 της; Η Kylie Jenner απαντάει στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Ερμιόνη Σαρρή
Έγκυος στα 17 της; Η Kylie Jenner απαντάει στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η Kylie... ξαναχτυπά

Η πιο άτακτη νεαρή της showbiz. Δεν ξέρουμε πραγματικά ποια από όλες τις αδερφές της έχει ως πρότυπο η Kylie Jenner και κάθε εβδομάδα βρίσκει και ένα λόγο για να μας εκπλήσσει. Οι πλαστικές, οι σχέσεις, οι προκλητικές εμφανίσεις και τέλος ο... αρραβώνας της.

Η 17χρονη Jenner και ο Tyga μετά το κρυφτούλι που έπαιξαν με τα Μέσα, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και εκεί που πραγματικά είχαμε σαστίσει με τα νέα τους, έσκασε και άλλη «βόμβα». Η μικρή North λέγεται ότι θα αποκτήσει και άλλο ξαδερφάκι, αλλά αυτή τη φορά από την πιο μικρή της θεία. Η Kylie δηλαδή εκτός από μέλλουσα νυφούλα, φημολογείται ότι κυοφορεί και τον καρπό του έρωτά της με τον Tyga.

Και επειδή ως γνωστόν το κορίτσι λατρεύει τα social media, είπε να απαντήσει σε όλα αυτά με μία φωτογραφία. Έβγαλε τη selfie της και μας πόσταρε στο Instagram την επίπεδη κοιλιά της. Ίχνος φουσκώματος δεν υπάρχει και εμείς πρέπει να παραμείνουμε για ακόμη λίγο σε αναμμένα κάρβουνα. Ίσως διανύει τον πρώτο ή το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της, ίσως και να είναι απλά μία... παρεξήγηση. Η Kendall δημιούργησε τον όλο χαμό μέσω μίας φωτογραφίας που ανέβασε στο twitter και από τότε το διαδίκτυο πήρε «φωτιά».

1427281705 is-kylie-jenner-pregnant-kendall-tweets-positive-pregnanacy-test-1 43f74

Kylie είναι αυτή βέβαια και δε νομίζουμε πως θα αργήσει και πολύ να... φουσκώσει. Το κορίτσι έχει πάρει φόρα και δε σταματάει... πουθενά.

kylie-jenner-snap c88b9

Διαβάστε ακόμη:

Baby News: Η Keira Knightley γέννησε

Λιώσαμε! Μπαμπάς και γιος κούκλοι σε τρυφερές φωτογραφίες σε δρόμο του Los Angeles