Kρίμα: Το πιο ταιριαστό ζευγάρι στο Hollywood είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο

Kρίμα: Το πιο ταιριαστό ζευγάρι στο Hollywood είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο

Μένουν χωριστά εδώ και περίπου ένα μήνα

Το τελευταίο διάστημα ακούγαμε πολλά και διάφορα για τους δύο αγαπημένους μας ηθοποιούς. Αρκετά ήταν -κατά καιρούς- τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παίρνουν διαζύγιο. Δυστυχώς μάλλον οι φήμες επιβεβαιώνονται, καθώς το διάσημο ζευγάρι ζει χωριστά εδώ και περίπου ένα μήνα.

Ο λόγος για τον Ben Affleck και την Jennifer Garner! Σύμφωνα με το RadarOnline, οι δύο αστέρες του Ηοllywood περνούν την πιο δύσκολη φάση της προσωπικής τους ζωής. Λέγεται πως πλέον διαφωνούν σε όλα καθώς και ότι οι τσακωμοί τους είναι πάρα πολύ συχνοί.

ben-affleck-jennifer-garner-2011 9a9ad


Το διάσημο ζευγάρι έχει να συναντηθεί εδώ και 31 ημέρες! Μάλιστα πέρασαν ξεχωριστά μέχρι και την ημέρα των γενεθλίων της Garner. Εκείνη την ημέρα, λοιπόν, ο Affleck προτίμησε να χαλαρώσει στον Καναδά μακριά από τις οικογενειακές του υποχρεώσεις. Εντύπωση είχε προκαλέσει και το γεγονός πως δε φορούσε τη βέρα του.

ben-affleck-jennifer-garner-kids d237f


Λέγεται, λοιπόν, πως η Garner δεν αντέχει άλλο την κακή συμπεριφορά του συζύγου της, ο οποίος κάθε φορά της δίνει υπόσχεση πως θα αλλάξει! Ο χρόνος θα δείξει αν τα δημοσιεύματα αυτά είναι αληθή ή όχι. Ας ελπίσουμε να μη διαλύσουν την όμορφη οικογένειά τους και να περνούν απλώς μια κακή φάση.

Διαβάστε ακόμα

Απίστευτη αλλαγή: Δείτε την Jennifer Lopez χωρίς... extensions!

Αυτό το λέμε προδοσία: Η γεματούλα και ακομπλεξάριστη star, προσπαθεί να γίνει κορμάρα;