Η Khloe Kardashian δίνει «απαγορευμένα» φιλιά και προκαλεί αντιδράσεις (φώτο)

Ερμιόνη Σαρρή
Η Khloe Kardashian δίνει «απαγορευμένα» φιλιά και προκαλεί αντιδράσεις (φώτο)

Και να θέλει να ηρεμήσει, δεν μπορεί...

Μα γίνεται να περάσει μέρα και να μην ασχοληθούμε έστω και με μία Kardashian; Τα κορίτσια έχουν πάντα (ή βρίσκουν βασικά) ένα λόγο να βρεθούν στα πρωτοσέλιδα και να αναστατώσουν το διαδίκτυο. Το καλό βέβαια είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα κάνουν και πώς θα το κάνουν.

Σήμερα, λοιπόν, στα juicy news την τιμητική της έχει η Khloe Kardashian. Κατάφερε με μία της φωτογραφία και μόνο να αναστατώσει ακόμη και... οργανώσεις. Η celebrity πόσταρε στο instagram το φιλάκι της με μία τίγρη (OMG) και όπως ήταν αναμενόμενο έλαβε μία επιστολή... διαμαρτυρίας.

Η οργάνωση World Animal Protection θέλησε να υπενθυμίσει στην Khloe ότι τέτοιους είδους ζώα δεν πρέπει είναι για selfies, ούτε και για... διασκέδαση. Επίσης, τόνισε ότι η τίγρης είναι κάπως απρόσμενο ζώο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιτεθεί χωρίς λόγο σε κάποιον άνθρωπο. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να μην ανταλλάζει παιχνιδιάρικα φιλιά μαζί της και να την αφήσει στην... ησυχία της.

291EB6A800000578-0-image-a-11 1432768652001 bb333

Εντάξει, δεν είναι η πρώτη σταρ που φωτογραφίζεται με κάποιο άγριο ζώο, αλλά και η οργάνωση από την πλευρά της θέλει να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτήν την κακή συνήθεια των σταρς (και μη).

Διαβάστε ακόμη:

Τι άλλο θα δούμε; Η σταρ έκανε πάρτι και «έβαλε» είσοδο για τους ανώνυμους καλεσμένους της

Τους ζηλέψαμε: Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη στις πιο αστείες στιγμές με τον αγαπημένο της

Αυτό μας ξεπερνάει: Η σταρ φαίνεται πιο νέα ακόμη και από τις κόρες της