Aποκάλυψη που σοκάρει: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι Bradgelina μισούν τους Clooney

Γωγώ Φούντα
Aποκάλυψη που σοκάρει: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι Bradgelina μισούν τους Clooney

Έπειτα από χρόνια προβληματισμού, επιτέλους μάθαμε

Λίγα χρόνια πριν, είχαμε ομολογουμένως απολαύσει τη φιλία των δύο πιο γοητευτικών αντρών του Hollywood, οι οποίοι γνωρίστηκαν και δέθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Ocean' s Eleven. Oι φωτογραφίες του Brad Pitt αγκαλιά με τον George Clooney έκαναν το γύρο του κόσμου, και οι 2 τους δήλωναν ότι θα είναι για πάντα φίλοι.

48009-brad-pitt-et-george-clooney-637x0-1 cacdb

Αλλά όπως συμβαίνει συνήθως κυρίες και κύριοι, όταν οι γυναίκες κάνουν την είσοδό τους, τα πάντα έρχονται τούμπα και τίποτα δεν μπορεί να μείνει το ίδιο! Από τη στιγμή λοιπόν που ο Brad δόθηκε ολοκληρωτικά στην Angelina Jolie, σε σημείο τρέλας θα λέγαμε, η φιλία του με τον George άρχισε να... παραπαίει.

1330704650 brad-pitt-george-clooney-article b3843

Αποκορύφωμα ήταν φυσικά, η απουσία των Bradgelina από το γάμο του George με την Amal, τον οποίο και κλειστό δεν τον έλεγες, σε αντίθεση με τον μυστικό γάμο του Brad με την Angie. Και να λοιπόν, που έπειτα από πολλά χρόνια προβληματισμού, αν μας ρωτάτε μάτι δεν κλείναμε, έρχεται στη δημοσιότητα ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι δύο πρώην φίλοι, πλέον μισιούνται.

pittring 16823

Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, όλα ξεκίνησαν όταν οι εταιρείες παραγωγής και των δύο, διεκδίκησαν τα δικαιώματα της ίδιας ταινίας. Τελικά και έπειτα από... μάχη σώμα με σώμα, νικητής αναδείχθηκε ο Brad, με τον George να μένει απογοητευμένος και θυμωμένος. Κατηγόρησε το φίλο του, ότι ενώ ήξερε πόσο ήθελε να κάνει την ταινία αυτή, μεταφορά από το βιβλίο Law of the Jungle, εκείνος φέρθηκε ύπουλα και τον μαχαίρωσε πισώπλατα.

rs 634x1024-140907132502-634.George-Clooney-Amal-Alamuddin-Fight-Night-Romance.jl.090714 1dc39

Ο Brad στις κατηγορίες του φίλου του απάντησε: «Εδώ μιλάμε για δουλειές αδερφέ», και κάπως έτσι οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν. Μάλιστα τώρα πια, τα συναισθήματα τους, είναι τόσο αρνητικά, που δεν αντέχουν ούτε να κοιτάζουν ο ένας τον άλλο. Και δε θα το πιστέψετε, αλλά και οι σύζυγοι των δύο stars μισιούνται επίσης θανάσιμα. Συγκεκριμένα, η Angelina θεωρεί ότι η Amal την έχει ψωνίσει-θα συμφωνήσουμε-και η Amal ότι η Angie είναι μία υποκρίτρια!!!

bag 6be50

Άντε παιδιά, καλά ξεμπερδέματα.

Διαβάστε ακόμη:

Γέλασε όλο το θέατρο: Κι όμως η Irina Shayk ντύθηκε έτσι για να παρακολουθήσει παράσταση

Απίστευτη μεταμόρφωση: Η star δε σταματά να χάνει βάρος & η χαρά της δεν κρύβεται!