Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αυτός είναι ο διάσημος γάμος που θα προκαλέσει πανικό

Γωγώ Φούντα
Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αυτός είναι ο διάσημος γάμος που θα προκαλέσει πανικό

Ποιος William και ποια Kate;

Θυμάστε τι πανικός είχε επικρατήσει με το γάμο του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton; Εκτός του ότι είχαν παραλύσει τα πάντα στο Λονδίνο και όχι μόνο, δίκτυα από όλο τον κόσμο μετέδιδαν ζωντανά το μεγάλο αυτό γεγονός, και όπως ήταν φυσικό όλοι εμείς παρακολουθούσαμε με ζήλεια την πολυτέλεια και την μεγαλοπρέπεια.

Carl-Philip Sofia 09eac

Ε λοιπόν σας ενημερώνουμε, ότι ο γάμος αυτός, δεν ήταν ούτε ο πιο μεγαλοπρεπής ούτε και ο πιο εντυπωσιακός που είδατε ποτέ, μιας και στις 13 Ιουνίου αναμένεται να γίνει κάτι πολύ πιο... εντυπωσιακό και σίγουρα ενδιαφέρον. Ο Πρίγκιπας της Σουηδίας Carl Philip, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι και ένας κούκλος, πρόκειται να παντρευτεί την καλή του, η οποία ουδεμία σχέση έχει με την αριστοκρατία.

01-Prince-Carl-Philip-and-his-bride-to-be-Sofia-Hellqvist-at-the-Swedish-Sport-Gala-2015-Photo-C-Getty-images 2b19b

Η Sofia Hellqvist λοιπόν, είναι νέα, όμορφη και όχι και τόσο αθώα παρουσία, καθώς ανήκει σε αυτό που λέμε... star system της Σκανδιναβικής χώρας. Εκτός του ότι έχει συμμετάσχει σε reality show-ναι μάλιστα-έχει κάνει και άπειρες σέξι φωτογραφίσεις, με αποκορύφωμα αυτή που πόζαρε με το μπικίνι της και έναν... πύθωνα!

princess f7911

Εμείς τι να ευχηθούμε; Καλούς απογόνους βρε παιδιά.

Διαβάστε ακόμη:

Το κορμί του καλοκαιριού: Η Τζένη Μπαλατσινού μας καθήλωσε με μία και μόνο φωτογραφία

Ποιος μίλησε για ανορεξία; H star κλείνει τα κακά στόματα με αυτή της την φωτογραφία!