Ποια Kate Hudson; Αυτή είναι η νέα «γυναίκα-αράχνη» που μπλέκει όλο το Hollywood!

Ποια Kate Hudson; Αυτή είναι η νέα «γυναίκα-αράχνη» που μπλέκει όλο το Hollywood!

Tα έχει κάνει μαντάρα

Μέχρι σήμερα είχαμε στο μυαλό μας την Kate Hudson ως την πιο «καπάτσα» star στο Hollywood. Έχει καταστρέψει ουκ ολίγους διάσημους άντρες και όπως φαίνεται έχει ακόμη αρκετό μέλλον μπροστά της, μιας και οι κατακτήσεις της δεν έχουν σταματημό. Και κάπου εδώ, λοιπόν, έρχεται μια άλλη star να της κλέψει μέσα από τα χεράκια της τον τίτλο της αντροτραγανίστρας.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η Khloe Kardashian.

H reality star φαίνεται πως διανύει μια αρκετά μπερδεμένη φάση. Το μενού της αυτήν την περίοδο περιλαμβάνει όχι έναν, ούτε δύο αλλά τρεις άντρες. Μέχρι πριν περίπου ένα μήνα οι paparazzi δε σταματούσαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες της Khloe σε τρυφερά τετ α τετ με τον French Montana (με τον οποίο έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί κάπου 1000 φορές).


Το τελευταίο διάστημα η φήμη για επανασύνδεσή της με τον πρώην σύζυγό της Lamar Odom είχε για τα καλά αναζωπυρωθεί.

khloe-kardashian-lamar-odom 3a367

Η Κhloe με τον πρώην σύζυγό της Lamar Odom

Όλα αυτά βέβαια μέχρι που έσκασε σα βόμβα το δημοσίευμα του «Life and Style Magazine» το οποίο έκανε λόγο για νέο φλερτ της Khloe με τον επίσης μπασκετμπολίστα Rick Fox. Λέγεται, λοιπόν, πως λίγες μόλις ημέρες πριν η κυρία Kardashian τα ξαναβρεί με τον Odom, είχε βγει ρομαντικό ραντεβού με τον 45χρονο αστέρα του NBA. Οι δυο τους πιάστηκαν στα πράσα ενώ δειπνούσαν σε πασίγνωστο εστιατόριο στην Καλιφόρνια, στις 22 Μαΐου.

khloe-kardashian-rick-fox 5ca78

Νέο ζευγάρι ή απλώς δύο καλοί φίλοι;

Τι πραγματικά συμβαίνει θα σας γελάσουμε και δεν το θέλουμε. Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Η Khloe τα έχει χαμένα και σύντομα βλέπουμε να βρίσκει τον μπελά της. Μήπως ήρθε η ώρα να κατασταλάξει;

Διαβάστε ακόμα

Απίστευτη μεταμόρφωση: Η star δε σταματά να χάνει βάρος & η χαρά της δεν κρύβεται!

Το κορμί του καλοκαιριού: Η Τζένη Μπαλατσινού μας καθήλωσε με μία και μόνο φωτογραφία