Δούκισσα Νομικού:Έφτασε τους 200.000 followers και τους χάρισε το πιο αγαπησιάρικο post

Δούκισσα Νομικού:Έφτασε τους 200.000 followers και τους χάρισε το πιο αγαπησιάρικο post

Τι ανέβασε η γνωστή παρουσιάστρια στο Instagram;

Μαζί με τον επίσημο ερχομό του καλοκαιριού, μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τη Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια έφτασε αισίως τους 200.000 followers στο Instagram, πράγμα που την έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη, μιας και δεν... τους λες και λίγους. Τη χαρά της αυτή λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και να τους ευχαριστήσει για την ομολογουμένως τεράστια αγάπη που της δείχνουν.


Έτσι, η πανέμορφη παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία όπου ποζάρει αγκαλιά με ένα λούτρινο αρκουδάκι, που περνά το... δικό του ευχαριστήριο μήνυμα αγάπης στους θαυμαστές της. Μάλιστα, η ίδια, με τη λεζάντα της φωτογραφίας, μας ενημέρωσε για τη νέα αυτή επιτυχία της, και μάλιστα δεν παρέλειψε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για το γεγονός, αλλά και να ευχαριστήσει τους χιλιάδες θαυμαστές της που την ακολουθούν... κατά πόδας.

jmiu 2a601


Και το μόνο βέβαιο είναι πως ο αριθμός θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο, αφού η διάσημη καλλονή φροντίζει πάντα να μας κρατά το ενδιαφέρον στην κορυφή, αλλά και να μοιράζεται μοναδικά στιγμιότυπα από τη ζωή της μέσω των social media. Τις ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Διαβάστε ακόμη:

Η είδηση της ημέρας: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Kim Kardashian!

Έχει καμπύλες και τις χαίρεται: Η star με αυτό της το look μας «ανέβασε» την αυτοπεποίθηση

Έχουν έρθει τα πάνω... κάτω: Η ερωτική ζωή της Rihanna είναι και πάλι στο επίκεντρο