Πώς θα τον τρελάνεις απόψε; 3 στάσεις που πρέπει να δοκιμάσετε

Πώς θα τον τρελάνεις απόψε; 3 στάσεις που πρέπει να δοκιμάσετε

Ετοιμάσου για τον οργασμό της ζωής σου

Υπάρχουν μερικα στοιχεία που μετατρέπουν το καλό σεξ σε υπέροχο, αξέχαστο σεξ. Πρώτος και καλύτερος παράγοντας είναι η χημεία. Στο ερώτημα γιατί ταιριάζουν δύο άνθρωποι στο κρεβάτι δεν έχει βρεθεί ακόμη απάντηση. Είναι μια μαγική ένωση στην οποία ο ένας συμπληρώνει τον άλλο χωρίς στρατηγική και χωρίς προσπάθεια. Δεύτερο στοιχείο είναι η διάθεση των εραστών να πειραματιστούν. Αν νομίζατε πως αρκούν οι κλασικές στάσεις στις συνερεύσεις σας κάνετε λάθος. Η ποικιλία αναζωογονεί το πάθος, αυξάνει την ένταση και προσφέρει πιο δυνατούς οργασμούς και στους δύο. Απόψε κάντε κάτι διαφορετικό...

1. Ιεραποστολική με κλειστά πόδια: Είναι η πιο διαδεδομένη στάση η οποία χαρίζει εγγυημένους οργασμούς μιας και επιτρέπει τέλεια διείσδυση και φυσικά την απαραίτητη τριβή στην κλειτορίδα. Αλλά βρε παιδιά, πάλι ιεραποστολικό; Αυτό που έχετε να κάνετε λοιπόν, επειδή σχεδόν τίποτα στη ζωή δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, είναι να δημιουργήσετε μία μικρή παραλλαγή της στάσης αυτής. Δοκιμάστε να κλείσετε τα πόδια σας και ο παρτενέρ σας να τα ανοίξει. 'Ετσι, και πρόσωπο με πρόσωπο θα είστε, και ο καλός σας θα είναι λίγο πιο ξεκούραστος, και θα νιώσετε πιο έντονη την διείσδυση αφού θα αισθάνεστε τον κόλπο σας στενότερο. Για ακόμα πιο καυτές καταστάσεις, ζητήστε του να κολλήσει τα χέρια σας στο κρεβάτι, σαν να είστε αιχμάλωτή του, ενώ καλά θα κάνετε να έχετε κάπου εκεί κοντά ένα λιπαντικό γιατί η συγκεκριμένη στάση, μπορεί να γίνει από άκρως ευχάριστη, δυσάρεση μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!

2. Aπό κουτάλι... πιρούνι: Η γνωστή στάση κουτάλι, είναι μία στάση αγαπησιάρικη, η οποία μπορεί να μην προσφέρει την απόλυτη ηδονή και φυσικά σκληρό sex, αλλά μπορεί να χρησιμεύσει για πιο sensual και αισθησιακές καταστάσεις. Ενώ λοιπόν με την κλασική μορφή της στάσης, ο παρτενέρ σας είναι σε θέση να σας αγκαλιάζει, να σας φιλάει και να χαιδεύει με το ένα του χέρι τα ευαίσθητά σας σημεία, με μία μικρή παραλλαγή, μπορείτε να πετύχετε πολύ πιο έντονα αποτελέσματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μπλέξετε τα πόδια σας και από... κουτάλι να γίνετε... πιρούνι! Βάλτε λοιπόν τα πόδια σας ανάμεσα στα δικά του, κάτι που αυτομάτως θα επιτρέψει μεγαλύτερη και πιο έντονη διείσδυση. Για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα, μπορείτε να μετακινήσετε το πόδι σας το οποίο βρίσκεται από πάνω και να το στερεώσετε σε ένα έπιπλο, έναν τοίχο ή ότι τελοσπάντων βρεθεί πρόχειρο! Εγγυμένα αποτελέσματα!

3. Το βατραχάκι: Αυτή είναι μία ιδαίτερη και πολύ αποτελεσματική παραλλαγή του cowgirl. Και ενώ στη στάση καουμπόισσα, εσείς είστε με γυρισμένη την πλάτη στον παρτενέρ σας και βάζετε, τιτάνια θα λέγαμε δύναμη σε μηρούς και γόνατα για να κάνετε το γνωστό πάνω κάτω, ο βάτραχος είναι κομματάκι πιο ξεκούραστος και αποτελεσματικός διότι εσείς στηρίζεστε στις πατούσες σας, όπως ακριβώς κάνατε τα βατραχάκια όταν είσασταν νήπιο, με αποτέλεσμα να είστε σε θέση να ελέγχετε περισσότερο τη διείσδυση. Για ακόμα πιο kinky καταστάσεις, ζητήστε του να γραπώσει τα οπίσθιά σας και να δώσει εκείνος τον ρυθμό και φυσικά την ένταση που θέλει. Χωρίς υπερβολή, μία στάση που θα ξετρελάνει και τους δυο σας.

Διαβάστε ακόμη:

Oι καλύτερες στάσεις στο sex που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει!