Όντως αιφνιδιαστήκαμε: Το διάσημο ζευγάρι που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα είναι μαζί

Γωγώ Φούντα
Όντως αιφνιδιαστήκαμε: Το διάσημο ζευγάρι που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα είναι μαζί

Τελικά αν πραγματικά θέλεις να κρυφτείς, το καταφέρνεις

Τρίτη σήμερα, αμέσως μετά το 3ήμερο, ήρθαμε στο γραφείο, ανοίξαμε τον υπολογιστή μας και τι να δούμε; Μία είδηση η οποία όχι μόνο μας είχε ξεφύγει, αλλά ούτε καν υποψιαζόμασταν. Ένα super διάσημο ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί-μάλλον-αλλά το έκρυβαν τόσο καλά που ούτε στο πιο τρελό σενάριο δε θα σκεφτόμασταν ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

2941254900000578-3106538-image-a-69 1433197527561 18ae0

Η Anna Wintour λοιπόν, η Σιδηρά Κυρία της Μόδας όπως είναι πιο... γνωστή, εδώ και αρκετούς μήνες είναι ζευγάρι με τον εδώ και πάρα πολλά χρόνια φίλο της και διάσημο ηθοποιό Bill Nighy, χωρίς φυσικά να έχει υποψιαστεί κανείς το παραμικρό.

Το γεγονός που έκανε αρχικά εντύπωση, ήταν το πόσο δεμένοι φαίνονταν στο πρόσφατο Met Gala, το οποίο παραδοσιακά διοργανώνει η Wintour, ενώ όταν ο Nighy ρωτήθηκε σχετικά απάντησε: «Λοιπόν δεν έχω να πω τίποτα σχετικά με αυτό. Πάντως ομολογώ, ότι όντως υπάρχουν πολλές φήμες για εμένα και ίσως για την Anna Wintour», ολοκλήρωσε.

anna wintour and bill nighy le fe52c

Εκτός βέβαια από τα παραπάνω, τις φήμες περί σχέσης, ενισχύει και το ότι οι 2 τους δείπνησαν μαζί στο ξενοδοχείο όπου συνήθως διαμένει η Wintour, όποτε διοργανώνει το Met Ball. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά και αν κρίνουμε από τα γεγονότα, έχουμε το πιο ταλαντούχο και σίγουρα διακριτικό ζευγάρι της showbiz.

Διαβάστε ακόμη:

«Εφιαλτικά» τα τελευταία 24ωρα για τη Mila Kunis: Η είδηση που την έχει ταράξει αρκετά

Aλήθεια; Η φωτογραφία της Elle Macpherson που θα σας πείσει ότι κανείς δεν είναι τέλειος

Έγινε... σάλος! Το αστείο για το δεύτερο μωρό της Kim που κάνει το γύρο του διαδικτύου!