Το ασχημόπαπο που έγινε η ωραιότερη γυναίκα alive

Το ασχημόπαπο που έγινε η ωραιότερη γυναίκα alive

H Anna Andres είναι μία γυναίκα που σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον

Μπορεί το όνομα Anna Andres να μη σας είναι ιδιαιτέρως οικείο, αλλά κάτι μας λέει ότι από δω και πέρα θα το ακούτε πολύ συχνά, μιας και πρόκειται για μία πανέμορφη 21χρονη, η οποία αυτή τη στιγμή θεωρείται από τα πιο hot ονόματα στο χώρο του modeling.

uyty 0eb33

Η Anna λοιπόν, η οποία στέφθηκε Miss Ukraine Universe 2014, διαθέτει άψογες αναλογίες, (ύψος 1.76, στήθος 86, μέση 59 και γοφοί 88) και ενώ αρχικά το όνειρό της ήταν να γίνει δικηγόρος, εγκατέλειψε τις σπουδές της λίγο αφότου πέρασε στο πανεπιστήμιο, για να ασχοληθεί με το modeling και την υποκριτική, κάτι που όπως αποδεικνύεται, της βγήκε σε καλό.

andres7 b94df

Η νεαρή καλλονή, είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στην Ουκρανία, ενώ η πρόσφατη φωτογράφισή της για την ρωσική έκδοση του περιοδικού GQ, προκάλεσε πανικό, καθιστώντας την το απόλυτο ίνδαλμα στη χώρα της και όχι μόνο. Εκτός βέβαια από την εμφάνισή της, εντύπωση προκαλεί και η απίστευτη μεταμόρφωσή της τα τελευταία χρόνια, η οποία σύμφωνα με την ίδια ήρθε έπειτα από υγιεινή διατροφή και γυμναστική. Μάλιστα - όπως η ίδια δηλώνει - φροντίζει εντατικά το δέρμα και το πρόσωπό της, με φυσικές πάντα μεθόδους και χωρίς καμία υστερία.

andres1 50cbc

Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, ότι η 21χρονη έχει κάνει αρκετές διορθωτικές επεμβάσεις στο πρόσωπο αλλά και το στήθος της μιας και τα χαρακτηριστικά της είναι ελαφρώς αλλοιωμένα. Παρόλα αυτά, εκείνη το αρνείται, και το μόνο που παραδέχεται είναι ότι απλώς στο παρελθόν έβαλε σιλικόνη στα χείλη της, κάτι που αποφάσισε να μην ξανακάνει γιατί δεν της άρεσε το αποτέλεσμα.

andres14 a72da

Όσον αφορά στη διατροφή της, δεν κρύβει ότι λατρεύει το φαγητό, και ότι φροντίζει να γυμνάζεται εντατικά προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα, ενώ κάθε πρωί πίνει έναν φρέσκο χυμό καρότου. Εκτός φυσικά από το άψογο κορμί και το πανέμορφο πρόσωπό της, ένα από τα δυνατά της σημεία είναι τα μακριά, πλούσια και λαμπερά μαλλιά της.

frtdeser 4ed63

H Αnna λοιπόν, είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι μία γυναίκα μπορεί από μία απλή όμορφη κοπέλα, να γίνει πραγματικά καλλονή. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και απομνημονεύστε το πρόσωπό της γιατί σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

ghdsgh e87c8