Αλήθεια ή υπερβολή; Η ζωή της star κινδυνεύει αν δε χάσει άμεσα κιλά

Γωγώ Φούντα
Αλήθεια ή υπερβολή; Η ζωή της star κινδυνεύει αν δε χάσει άμεσα κιλά

Nα το πιστέψουμε;

Σίγουρα δεν είμαστε υπέρ της παχυσαρκίας, oύτε φυσικά και της μη υγιεινής διατροφής-η οποία μπορεί να είναι απολαυστική- αλλά σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται για κάθε μέρα, ωστόσο και υπερβολές δεν μπορούμε να ακούμε, πόσο μάλλον όταν προσβάλουν κάποιον άνθρωπο.

kelly-clarkson-health-danger-weight-01 d8aeb

H Κelly Clarkson λοιπόν, είναι μία star η οποία είναι διάσημη, εκτός από την υπέροχη φωνή της, και για τα παραπανίσια κιλά της. Τα οποία κατά τη γνώμη μας, δεν είναι και τόσα πολλά, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, τα ξένα Μέσα έχουν αφηνιάσει, με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να βάζουν το σώμα της στο μικροσκόπιο αναλύοντας με τις ώρες τα παχάκια της τραγουδίστριας.

kelly-clarkson-health-danger-weight-02 f3042

Αποκορύφωμα, ήταν η τελευταία της εμφάνιση, η οποία προκάλεσε αίσθηση και έδωσε αφορμή σε διάφορους ειδικούς να μιλήσουν για τους κινδύνους τους οποίους εμπεριέχει η κατάστασή της. Διάσημος παθολόγος λοιπόν, ανέλυσε την εικόνα της, και κατέληξε ότι εφόσον ζυγίζει γύρω στα 90 κιλά, η ζωή της βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, μιας και αν δε διορθώσει άμεσα τη σχέση της με το φαγητό θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα στο μέλλον, ακόμα και... καρκίνο!

kelly-clarkson-health-danger-weight-03 99eb8

Γιατροί δεν είμαστε, αλλά μήπως είναι λίγο υπερβολικά όλα αυτά; Λέμε τώρα...

Διαβάστε ακόμη:

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αυτό είναι - με διαφορά - το πιο hot ζευγάρι της showbiz

Αυτό δε θέλαμε να το δούμε: Η εμφάνιση της Jessica Simpson που μας ανησύχησε!