Τα ταπεινωτικά σχόλια που «βάζουν φωτιά» στο γάμο του Ben Affleck και της Jennifer Garner!

Τα ταπεινωτικά σχόλια που «βάζουν φωτιά» στο γάμο του Ben Affleck και της Jennifer Garner!

Ποια κυρία «έδωσε στεγνά» τον διάσημο ηθοποιό;

Χαμός έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με τις φήμες που κάνουν λόγο για χωρισμό του Ben Affleck και της Jennifer Garner. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δύο αστέρες είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο! Για να κλείσει τα κακά στόματα, λοιπόν, το διάσημο ζευγάρι βόλταρε, στις 28 Μαΐου, μαζί με τα παιδιά του στη Santa Monica. Φαίνεται όμως πως η εμφάνισή τους αυτή δεν έπεισε πολύ κόσμο κι έτσι έχουμε νέες εξελίξεις και δηλώσεις για το καυτό juicy νέο των ημερών.


Η στρίπερ Tammy Morris, (πέτρα του σκανδάλου στη σχέση του Ben με την Jennifer Lopez) πήρε θέση και εξέφρασε τη γνώμη της. Συγκεκριμένα τόνισε πως της φαίνεται πολύ φυσιολογικό ο star να χωρίζει με την Garner, καθώς όπως πολύ καλά εκείνη γνωρίζει από πρώτο χέρι, δεν είναι και ο πιο ήρεμος άντρας στον κόσμο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της «once a cheater always a cheater»! Όσο για τα τι συμβουλεύει την σύζυγό του Garner; Απλώς να τρέξει και να φύγει!

1405517192 ben-affleck-jennifer-garner-zoom 1d06a


Και σα να μην έφταναν αυτά, υπενθύμισε σε όλον τον κόσμο (και εμμέσως και στο ζευγάρι) τα καμώματα του Ben, όσο ακόμη εκείνος διατηρούσε σχέση με την σέξι Jennifer Lopez. Λίγο, λοιπόν, πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας εκείνος την κεράτωσε με τη συγκεκριμένη στρίπερ, η οποία και έβγαλε όλα τα άπλυτά του στη φόρα. Συχνές επισκέψεις σε strip shows, αλκοόλ και ναρκωτικά ήταν μόνο μερικές συνήθειες του γόη του Hollywood.


Πόση ντροπή! Eλπίζουμε ο Affleck να έχει βάλει μυαλό και να μην επιβεβαιώσει την Morris.

Διαβάστε ακόμα

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αυτό είναι - με διαφορά - το πιο hot ζευγάρι της showbiz

Αυτό δε θέλαμε να το δούμε: Η εμφάνιση της Jessica Simpson που μας ανησύχησε!