15+Σήμερα: Το μίκρυνε η νύφη το δαχτυλίδι

15+Σήμερα: Το μίκρυνε η νύφη το δαχτυλίδι

Η Kate Middleton έστειλε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της για επιδιόρθωση.

Σε δεκαπέντε ημέρες το Λονδίνο θα γιορτάζει και η Αγγλία θα αποκτά μια νέα πριγκίπισσα στο πρόσωπο της Kate Middleton. Τη μεγάλη αυτή ημέρα η νύφη απαστράπτουσα, στο δάχτυλό της θα φορά και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Όμως το δαχτυλίδι αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι αυτό ακριβώς που διάλεξε η πριγκίπισσα Diana, όταν ο πρίγκιπας Κάρολος της έκανε πρόταση γάμου -βλέπετε ο Κάρολος δεν ήταν πολύ ρομαντικός, έκανε πρόταση γάμου στη Diana χωρίς δαχτυλίδι και όταν εκείνη είπε το «ναι», την πήγε σε ένα κοσμηματοπωλείο να διαλέξει-.

Το δαχτυλίδι αυτό -είναι στολισμένο με ένα δεκαοκτώ καρατίων ζαφείρι και δεκατέσσερα διαμάντια ολόγυρά του, ενώ αυτή τη στιγμή η αξία του είναι ανυπολόγιστη, αλλά τότε το παλάτι δεν είχε εγκρίνει θεωρώντας το πολύ απλό για μία μελλοντική βασίλισσα- έδωσε και ο πρίγκιπας William στην αγαπημένη του, όμως, της ήταν μεγάλο. Η Kate, λοιπόν, μη θέλοντας να το χαλάσει κόβοντάς το για να μικρύνει, απλά παρήγγειλε να της βάλουν λίγο πλατίνα εσωτερικά για να στενέψει και να «κάθεται» στο δάχτυλό της καλύτερα. Σκεφτείτε τη μέρα του γάμου της να της γλιστρούσε από το δάχτυλο. Θα ήταν ότι πιο δυσοίωνο μπορούσε να της συμβεί.