Tελικά το έχει πάρει πολύ σοβαρά: Η μεγάλη «θυσία» της Lady Gaga λίγο πριν το γάμο

Γωγώ Φούντα
Tελικά το έχει πάρει πολύ σοβαρά: Η μεγάλη «θυσία» της Lady Gaga λίγο πριν το γάμο

Έγκυος μπορεί να μην είναι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το κορίτσι παντρεύεται και είναι άκρως ενθουσιασμένο! Ο λόγος φυσικά για τη Lady Gaga η οποία λίγους μήνες πριν ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Taylor Kinney, μέσα στο καλοκαίρι και όπως όλες οι νύφες, έχει μπει σε πυρετώδεις προετοιμασίες!

Τι νομίζατε φίλες μου; Ότι επειδή είναι star δεν είναι και φυσιολογικός άνθρωπος; Αμ δε! Σας πληροφορούμε λοιπόν, ότι η διάσημη τραγουδίστρια επιθυμεί διακαώς να είναι απαστράπτουσα την μεγάλη μέρα, με αποτέλεσμα να έχει μπει σε εντατικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής!

Σύμφωνα λοιπόν με την personal trainer της, έχει ήδη χάσει 11 κιλά και συνεχίζει ακάθεκτη. Μάλιστα η αλλαγή της είναι τόσο μεγάλη, που δίνει την εντύπωση να έχει χάσει πολλά περισσότερα κιλά από ότι στην πραγματικότητα. Όπως μάλιστα έχει δηλώσει, όνειρό της είναι να φορέσει ένα υπέροχο νυφικό Vera Wang, κάτι που φυσικά χρειάζεται και τις κατάλληλες αναλογίες.

Έτσι είναι Lady Gaga μου. Μπορεί να είσαι star αλλά είσαι κι εσύ μια νύφη σαν όλες εμάς. Γιατί δε λέμε, ωραίο είναι να είσαι μία αξιοζήλευτη νύφη, αλλά ακόμα πιο ωραίες είναι οι σοκολάτες και το junk food. Νομίζεις δε σε καταλαβαίνουμε;

http://www.lifeandstylemag.com/posts/soon-to-be-bride-lady-gaga-sheds-pounds-for-her-wedding-day-59942