Μα τι έκανε πάλι; Αυτή τη φωτογραφία της Kylie Jenner πρέπει να την κοιτάξεις και 2η φορά!

Μα τι έκανε πάλι; Αυτή τη φωτογραφία της Kylie Jenner πρέπει να την κοιτάξεις και 2η φορά!

Αυτό το κορίτσι μας έχει μπερδέψει πολύ

Η Kylie Jenner έχει καταφέρει να «πουλά» περισσότερο και από την Kim Kardashian. Λίγο η σχέση της με τον Tyga, λίγο οι πολλαπλές αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει... ε, δε θέλει και πολύ, η Kylie έχει γίνει η νέα αγαπημένη του τηλεοπτικού –και όχι μόνο- κοινού.

Η νεαρή reality star γνωρίζει πολύ καλά πώς να παίζει το παιχνιδάκι της δημοσιότητας. Πρώτο και κυριότερό της μέλημα δεν είναι άλλο από τα social media. H Jenner φροντίζει καθημερινά να δημοσιεύει προκλητικές της πόζες στους λογαριασμούς της στο Instagram και στο Twitter. Tα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή και η αναπαραγωγή των φωτογραφιών της δε σταματά. Ο στόχος της, τόσο απλά και εύκολα, πετυχαίνεται!

kylie-jenner-butt-injections-kim-kardashian-ftr d2a74

Πριν και...


Χθες, λοιπόν, η 17χρονη star φόρεσε το καυτό της σορτσάκι και το αθλητικό της μπουστάκι και πόζαρε με στυλ στο φακό του... κινητού της. Σκοπός της; Να μας δείξει το μαύρισμά της και φυσικά να διαφημίσει τα προϊόντα που χρησιμοποίησε. Παρατηρώντας τη φωτογραφία θα δείτε πως η Kylie δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ. Οι περιβόητες καμπύλες της (λέγεται πως έχει κάνει πλαστική μέχρι και στα οπίσθιά της) δεν είναι πλέον τόσο έντονες. Μα τι έκανε πια; Προφανώς και... «έπαιξε» λίγο παραπάνω με το Photoshop και τις εξαφάνισε.

...μετά!

296EA47100000578-0-image-a-1 1433725497402 8fd46


Βρε Kylie, αποφάσισε! Σου αρέσουν τα πιασιματάκια ή όχι; Μας έχεις μπερδέψει πια. Εμείς προτείνουμε να αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως είναι και να μην τον ταλαιπωρείς.

Διαβάστε ακόμα

Η Κατερίνα Καινούργιου μας καλημερίζει με την «αγάπη» της

Μας μπέρδεψε: Η Kate Moss ξαφνιάζει και αφήνει πολλά ερωτηματικά με τη συμπεριφορά της