Η ανακοίνωση της Beyoncé που εξόργισε μέχρι και τους πιο φανατικούς θαυμαστές της

Ερμιόνη Σαρρή
Η ανακοίνωση της Beyoncé που εξόργισε μέχρι και τους πιο φανατικούς θαυμαστές της

Η σταρ κατάφερε να προκαλέσει τον απόλυτο πανικό μέσα σε μόλις λίγα λεπτά

Μεγάλη ανακοίνωση περιμέναμε και μεγάλη ανακοίνωση δεν... είδαμε(ακούσαμε στην προκειμένη περίπτωση). Όλοι οι θαυμαστές της Beyoncé μετρούσαν αντίστροφα μέχρι να ακούσουν τα σημαντικά νέα που είχε να τους πει το είδωλό τους στην εκπομπή «Good Morning America» και ξαφνικά έπεσαν από τα σύννεφα. Ξέρετε τώρα, όλοι πίστευαν ότι η Bey θα έδειχνε την ελάχιστα φουσκωμένη κοιλίτσα της και θα αποκάλυπτε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

landscape nrm 1422908633-180507644 cea6f

Η Bey όμως έκανε την έκπληξη και απλά παρουσίασε τη νέα της δίαιτα, τις χορτοφαγικές της συνήθειες και γενικώς αποκάλυψε το πώς «έχτισε» αυτό το κορμί. Ναι ίσως μας έκανε να αισθανθούμε κάπως καλύτερα λέγοντας πως οι γυναίκες είναι ωραίο να έχουν καμπύλες, αλλά όσο να ναι τα νέα δεν ήταν και τόσο... συνταρακτικά. Πολλές γυναίκες θαυμάζουν το σώμα της, αλλά άλλες τόσες θέλουν να τη δουν να γίνεται για δεύτερη φορά μαμά.

{youtube}wA0RMh4Z0b8{/youtube}

Δεν πειράζει, ευχόμαστε την επόμενη φορά να έχει να μας πει όντως συνταρακτικά νέα και να δούμε επιτέλους τη μικρή Blue Ivy να χαϊδεύει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της μαμά της.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι απλά συγκινητική: Η φωτογραφία της Doutzen Kroes με το μωρό της που θα λατρέψετε

Μας έφτιαξε τη μέρα:Η νέα μεταμόρφωση της Rihanna που μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα γέλια