Η Khloe Kardashian μας κορόιδεψε για τα καλά: Ιδού πώς κατάφερε να χάσει τόσα κιλά!

Η Khloe Kardashian μας κορόιδεψε για τα καλά: Ιδού πώς κατάφερε να χάσει τόσα κιλά!

Τα δημοσιεύματα που την «καίνε»

Οι κυρίες της οικογένειας Kardashian είναι γνωστό πως λατρεύουν τις καμπύλες και φροντίζουν να τις αναδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση.


Τι ακριβώς έχουν πάθει το τελευταίο διάστημα και όλες τους παλεύουν να αδυνατίσουν πραγματικά δε γνωρίζουμε. Η Kylie εμφανίζεται πιο αδύνατη από ποτέ, η Kim παλεύει να μην πάρει πολλά κιλά κατά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και η Kourtney κάνει αυστηρή δίαιτα για να εξαφανίσει τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης της. Όσο για την Khloe; Έχει γίνει αγνώριστη.

khloe-kardashian-liposuction-waist 9265c


Tους τελευταίους μήνες, λοιπόν, η Khloe δε σταμάτησε να παρουσιάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media την εξέλιξη της υποτιθέμενης προσπάθειάς της. Η star δημοσίευε διαρκώς φωτογραφίες της δείχνοντάς μας το φανερά πιο αδυνατισμένο κορμί της. Και ενώ μέχρι σήμερα πιστεύαμε πως το σώμα αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης και προσεκτικής διατροφής, έρχονται νέα δημοσιεύματα που ανατρέπουν τα δεδομένα. Σύμφωνα με το RadarOnline, η νέα σιλουέτα της είναι αποτέλεσμα λιποαναρρόφησης και όχι προσεκτικής διατροφής. Άτομα του στενού της περιβάλλοντος σημείωσαν πως η star έκανε λιποαναρρόφηση στην κοιλιά και στους μηρούς της πριν λίγους μήνες.

fsf b7c73

Πριν και... μετά!


Ηθικό δίδαγμα; Η Khloe τόσο καιρό μας δούλευε όλες ψιλό γαζί. Μα γιατί;

Διαβάστε ακόμα

Πού πήγαν οι «ζουμερές» της καμπύλες; Η Sofia Vergara αδυνάτισε και ιδού το αποτέλεσμα!

Μας έφτιαξε τη μέρα:Η νέα μεταμόρφωση της Rihanna που μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα γέλια