Κρίμα και την θεωρούσαμε cool: Η star το παράκανε με το photoshop & ιδού το αποτέλεσμα!

Κρίμα και την θεωρούσαμε cool: Η star το παράκανε με το photoshop & ιδού το αποτέλεσμα!

Διατυμπανίζει πως λατρεύει τις καμπύλες της και μετά τις... «εξαφανίζει»

Πάνω που πιστεύαμε πως η συγκεκριμένη star είναι ακομπλεξάριστη και cool με το σώμα της, έρχεται η νέα της φωτογραφία για το V Magazine και ανατρέπει τα δεδομένα.


Ο λόγος για την Kate Upton, την οποία και εκθειάσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, καθώς (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) σε κάθε της εμφάνιση αποδείκνυε πως αγαπά τις καμπύλες της όσο καμιά. Η ίδια έχει τονίσει άπειρες φορές πως της αρέσει το juicy κορμί της, καθώς επίσης ότι δεν πρόκειται ποτέ να στερηθεί τις αγαπημένες της λιχουδιές για να γίνει skinny – όπως προστάζει το Hollywood-.


Και πάνω, λοιπόν, που την παραδεχτήκαμε, έρχεται αυτή η φωτογραφία και μας καταστρέφει την εικόνα που είχαμε σχηματίσει για εκείνη. Το σέξι μοντέλο και ηθοποιός δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν βροχή. Η Kate αστειευόμενη σχολίαζε το fake φοινικόδεντρο. Εμείς από την άλλη δε θα σχολιάσουμε το δεντράκι, αλλά το φωτοσοπαρισμένο κορμί της.

Με photoshop είναι κάπως έτσι:

e2we 6a328

Xωρίς ρετούς όμως κάπως έτσι:

29514EC500000578-0-image-m-84 1433903589843 bea6f
297D553B00000578-0-image-a-73 1433903335873 6e7bb


Χέρια, πόδια, κοιλιά... όλα «πειραγμένα». Αυτό που μας έκανε τρομερή εντύπωση είναι το πόσο πολύ έχουν «μαζέψει» την κοιλιά της και έχουν συρρικνώσει τη μέση της. Μα γιατί; Ας αφήσουν πια την... αλήθεια να λάμψει. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε αψεγάδιαστα κορμιά. Kate, πάτα πόδι!

Διαβάστε ακόμα

Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή που αποδεικνύει πως είναι μια γυναίκα σαν όλες εμάς!

Αυτό δεν πρέπει να το χάσετε: Η Jennifer Lopez «ανάβει φωτιές» στο νέο της βίντεο κλιπ!