E όχι και αυτή: Η Amal Alamuddin ενέδωσε στις πλαστικές επεμβάσεις και ιδού το αποτέλεσμα

Γωγώ Φούντα
E όχι και αυτή: Η Amal Alamuddin ενέδωσε στις πλαστικές επεμβάσεις και ιδού το αποτέλεσμα

Το τελευταίο «φρούριο» μόλις κατέρρευσε

Ξέρετε δεν μας αρέσει να περιαυτολογούμε, αλλά όταν ο George Clooney τα είχε πρωτοφτιάξει με την Amal, είχαμε κάνει την πρόβλεψη ότι θα παντρευτούν και μάλιστα σύντομα. Όπως ακριβώς έγινε. Βέβαια, σε μία άλλη πρόβλεψή μας, φαίνεται ότι πέσαμε έξω κατά πολύ, μιας και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η Amal θα... υπέκυπτε στην αμαρτία αυτή!

132467-ae16bd06-cff4-11e3-8e96-6a6704b39a47 a76a2

Που λέτε, η διάσημη δικηγόρος και σύζυγος του Χολιγουντιανού star, τις έχει κάνει τις... αισθητικές της παρεμβάσεις, και μάλιστα με αποδείξεις! Οχι ότι πιστέψαμε ποτέ, ότι δεν θα σχολείται με τον εαυτό και την εμφάνισή της, αλλά αυτό που είδαμε ειλικρινά μας ξεπερνάει! Bλέπετε, διάσημοι πλαστικοί χειρουργοί, έθεσαν επί τάπητος το πρόσωπο της κυρίας Clooney, έχουμε την εντύπωση ότι το κάνουν αρκετά συχνά αυτό στο εξωτερικό με τα πρόσωπα των διασήμων, και κατέληξαν σε ένα ομολογουμένως σοκαριστικό συμπέρασμα.

amal-clooney-plastic-surgery-1 ccb46

Ναι κυρίες και κύριοι, η διάσημη δικηγόρος, η γυναίκα-πρότυπο, το μορφωμένο κορίτσι που θέλει να φέρει τα μάρμαρα του Παρθενώνα πίσω στην Ελλάδα, έχει πειράξει σχεδόν κάθε χαρακτηριστικό του προσώπου της. Από μέτωπο, μάτια, χείλη, ζυγωματικά, όλα δείχνουν πιο νεανικά και σίγουρα πιο όμορφα και εντυπωσιακά.

amal-clooney-plastic-surgery-3 171d0

Πολλοί εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, γιατί δεν περίμεναν ποτέ ότι μία γυναίκα τόσο μορφωμένη θα έπεφτε στην παγίδα της ματαιοδοξίας. Εμείς πάλι έχουμε να πούμε, ότι αν αυτή αισθάνεται καλά με αυτό, εμάς μας περισσεύει. Ποιος ο λόγος να καταπιεζόμαστε άλλωστε;

amal-clooney-plastic-surgery-4 e77ec

Διαβάστε ακόμη:

Δε θα το πιστέψετε, αλλά η Angelina Jolie έκανε την εμφάνιση της χρονιάς.

Aυτό το κορίτσι θα το παντρευτεί! Για πρώτη φορά ο Di Caprio ανταλλάσσει δημόσια φιλιά!

Αυτό είναι αγάπη: Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τον μπαμπά της