Eπιτέλους είδαμε κοιλίτσα: Η πρώτη εμφάνιση της Kim μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Γωγώ Φούντα
Eπιτέλους είδαμε κοιλίτσα: Η πρώτη εμφάνιση της Kim μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Σας φάνηκε κάτι παράξενο;

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η Kim Kardashian ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, και όπως είναι φυσικό οι φωτογράφοι την κυνηγούν ακόμη περισσότερο προκειμένου να μπορέσουν να την απαθανατίσουν με φουσκωμένη κοιλίτσα. Και να λοιπόν, που έπειτα από ένα σύντομο κρυφτούλι, έχουμε τις πρώτες της φωτογραφίες.

Kim-Kardashian-pregnant-baby-bump-1 8ab63

H εγκυμονούσα Kim λοιπόν, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες περιμένει αγοράκι, εθεάθη στους δρόμους του Beverly Hills, μόνη φορώντας ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η κοιλίτσα της έχει ήδη αρχίσει να αχνοφαίνεται ενώ ομολογούμε ότι μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το άκρως συντηρητικό της ντύσιμο, για τα δεδομένα πάντα της ίδιας.

Kim-Kardashian-pregnant-baby-bump-3 33428

Aξίζει φυσικά να αναφερθεί, ότι για τη συγκεκριμένη εγκυμοσύνη, έχουν ακουστεί τα χίλια μύρια, από ότι τελικά κυοφορεί δίδυμα, μέχρι και ότι προσέλαβε παρένθετη μητέρα. Όπως και να' χει, η Kim ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα, κι εμείς της ευχόμαστε με το καλό. Αλλά μέχρι τότε βέβαια, θα τη δούμε, τουλάχιστον άλλες 1.895 φορές! Ίσως και παραπάνω.

Kim-Kardashian-pregnant-baby-bump-4 d6093
Kim-Kardashian-pregnant-baby-bump-5 e123f

Διαβάστε ακόμη:

Cuteness alert: Η φωτογραφία της Δέσποινας Καμπούρη που μας θύμισε τα παιδικά μας χρόνια

Έκανε την έκπληξη: Η Jennifer Aniston εξομολογήθηκε αυτό που ποτέ δεν περιμέναμε